Depo mercekli farlı, geçme kolçaklı beyaz Astram

maşallah çok güzel

teşekkürler ilkan bey,
kısmet olursa ilerde sizdeki kasa astra, o kadar para çıkartamazsam vectra nın yeni kasasına geçicem, ama gönlüm astra dan yana, alırken bu arabayı bu kadar seveceğime inanmazdım, gerçekten güzel arabaymış astra...

depo bu işi yaptı gerçekten bütün angellerı sıradışı ve güzel .. kazasız belasız ..

güle güle kullanın

el freni körüğünüde değiştiriseniz içeri sıfır gibi olur

forumlarda kulagınızın çınlamaması için fotoları

640x480 olarak yüklemenizi tavsiye ederim taş çatlasa 600x800 ;)

güle güle kullanın

el freni körüğünüde değiştiriseniz içeri sıfır gibi olur

forumlarda kulagınızın çınlamaması için fotoları

640x480 olarak yüklemenizi tavsiye ederim taş çatlasa 600x800 ;)

teşekkürler,
el freni hepsinde mi aynı bilmem ama ben avukat ;) bayandan hemde ;) almıştım bunu. çantasını sürekli elfreninin üstüne koymuş herhalde diye yorumladım görüntüyü, vites aynı durumda değil örneğin ama el freni gerçekten kötü durumda, aksaray a kadar gittim, anten gibi kıytırık ayrıntı bile aklıma geldi ama o gelmedi ordayken, kısmet bir dahaki gidişimde alırım artık,
konuda küçük resim oluyor zaten ama tıklayınca merak eden arkadaşların (kolçak ve far ile ilgili epey mesaj gelmişti foto istemişti arkadaşlar) fotolardan daha büyük ve net görebilmesi için özellikle küçültmedim resimleri, dikkat edersen imzamda foto falan yok, onu bende sevmiyorum ama bu konu zaten aracı ve aksesuarları göstermek amaçlı açıldığından büyük olmasında fayda var bence detaylar açısından. ama buna rağmen rahatsızlığını dile getiren 10 kişi çıkarsa tekrar uğraşıp küçük hallerini yükleyebilirim.

sonunda takdırdınız hayırlı olsun...arka stopları karartıp bide yan çıtaları beyaza boyatırsanız araba süper olur

Son düzenleme:
teşekkür ederim,
çok oldu takalı ama fotoları ancak ekleyebildim...

hayırlı olsun çok güzel olmuş 2 side..bişey sorucam kolçak vites geçişlerini engellıyor mu ? birde ne kadara aldınız bilgi verirseniz çok güzel olucakk

Geri