Deri direksiyon simidi

Ynt: Deri direksiyon simidi

alttaki resim Cd400 ile gelen ilk enjoy pluslardan. Klima dijital değil.

Bence cosmo değil AFL yok cunku.far ayar dugmesi manuel

Araç sedan sanırım çünkü bagaj açma düğmesi var TC tuşunun sağında. Ayrıca Cosmo olamaz çünkü gösterge içleri de beyaz kaplama değil. Sedan donanımı hakkında pek bilgim yok ama galiba bu bizim HB'lerdeki Enjoy Plus gibi bişiğğ :)

İnternetten cosmo direksiyon yazdım sedan araçdı galiba direk bu çıktı:) Sport değil direksiyon farklı dijital çift yönlü klima var alt donanımda değil ne bu ya :D Cosmo olan biri aşağı inip çeksin direksiyonu :)

kürsad link' Alıntı:
opel__astra_gtc_1_4_turbo_ecoflex_start__stop_edition_2012_11_lgw.jpg

böylesi de var.

Arabayı bu kadar boşaltmışlar ama gidip sis farı koymuşlar. Döverim ben oranın konfigatörünü. ((:

konuyu amma dağıtmışsınız yok cozmoydu yok edition du vs :) başa dönecek olursak ben de direksiyon konusunda çok muzdaribim. daha doğrusu tabi ki imkanlar buna yetti ama önceki aracımda spor direksiyon vardı(clio 3 2011) ve çok rahat bir tutuşu vardı şimdi ise elim kayacak diye korkuyorum direksiyonu çevirirken:)) deri kaplatmayı araştırdım izmir karabağlar'da bir yer var orijinal gibi yapıyorlar.

kursatihtilali link' Alıntı:
konuyu amma dağıtmışsınız yok cozmoydu yok edition du vs :) başa dönecek olursak ben de direksiyon konusunda çok muzdaribim. daha doğrusu tabi ki imkanlar buna yetti ama önceki aracımda spor direksiyon vardı(clio 3 2011) ve çok rahat bir tutuşu vardı şimdi ise elim kayacak diye korkuyorum direksiyonu çevirirken:)) deri kaplatmayı araştırdım izmir karabağlar'da bir yer var orijinal gibi yapıyorlar.
deri direksiyonlarda ısıtma olmayınca kışın sıkıntı oluyor.onun dışında ben direksiyondan memnunum.tabi sportun direksiyonuna kimse hayır demez muazzam bir direksiyon ama cosmonunki bana çok basit geliyor.hiç olmasa da olur

Geri