Deri Koltuk Nerde Yaptirilmali Ve Fiyatlari...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan twintop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi renk deri koltuk yaptırmak istersiniz??

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Anket kapatılmış .

twintop

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ben yeni araç alıyom içini deri döşeme yaptırmayı düşünüyom servisle konuştum 850 euro dediler ister orjinal ister istediğin renkte yapalım dediler.Dışarda bi deri firmasıyla konuştum suni alman derisine 850 ytl, gerçak alman dersine 1350 ytl fiyat verdiler ve isteddiğin rengi,istediğin renk dikiş seçeneği ,modelini seçebileceğimi sölediler.forumda bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varrsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

bu konuda tek gececegım tartısmasız dırek yaptıracagım fırma artcar dır. google dan araştırırsanız internet sitesini bulursunuz. uygulanmış aracları da galeriden gorebılırsınız.

bu konuda tek gececegım tartısmasız dırek yaptıracagım fırma artcar dır. google dan araştırırsanız internet sitesini bulursunuz. uygulanmış aracları da galeriden gorebılırsınız.

evet bende biliyom o firmayı adem bey var orda.E96 bmwleri yapıyolar şu anda bayada ilgi var işçilikleride güzelmiş.ama bide şu sitede buldum bu firmada güzele benziyo.

www.otoderi.com

www.perfectcardesigns.com izmir şubesinde , tadıktır sahibi , gerçek deri istenilen renk , istenilen renk iplikle dikimi yapılıyor 1500 ytl (imitasyon yani suni deriyi 750 ytlye yapıolar işçilik çok iyi )

Son düzenleme:
o dediğin yerde yapılmış bir aracın uzerinde gordugum hataları işaretledim ve ekliyorum. ben olsam boyle bir uygulama yaptırıp daha dukkandan cıkarken hatalı almam.. deri iyi gerdirilmemiş. bakarsanız resme goreceksiniz.

hondacivic2005001tz6.jpg

o dediğin yerde yapılmış bir aracın uzerinde gordugum hataları işaretledim ve ekliyorum. ben olsam boyle bir uygulama yaptırıp daha dukkandan cıkarken hatalı almam.. deri iyi gerdirilmemiş. bakarsanız resme goreceksiniz.

hondacivic2005001tz6.jpg

www.otoderi.com adresindeki firma tarafından yapılan deride çıkan hatalarmı bunlar.nerden buldun sen bu resmi

art car gercekten cok iyi arkadasım deri alakranta karısımı yaptırdı aracına orjinal gibi oldu

Geri