Deri Koltuk Nerde Yaptirilmali Ve Fiyatlari...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan twintop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi renk deri koltuk yaptırmak istersiniz??

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Anket kapatılmış .
hiç dışardan yaptırmayla uğraşma sıfır aracın sağını solunu hiç söktürme neyse opsiyon fiyatı onu ver yaptır bence siyah alacaksan arabayı tercih ettiğim renk bu 10 numara
opelastratwintop005sc4.jpg

hiç dışardan yaptırmayla uğraşma sıfır aracın sağını solunu hiç söktürme neyse opsiyon fiyatı onu ver yaptır bence siyah alacaksan arabayı tercih ettiğim renk bu 10 numara
opelastratwintop005sc4.jpg
seninkide deişik ama mantıklı bir yaklasım tabi ben olsam bende dedigin gibi yapardım. dısarda 300 ytl ucuz olacak diye sıfır aracın koltuklarını panzotlarını söktürmezdim

hmm doru sölüyosunuz ama belki haberiniz vardır galeride sıfır bmw mercedes satıyolar der koltuklu filan aslında hiçbrinde orjinali yok yurtdışından derisiz geliyolar türkiyede 750 ytl yaptırıyolar.

artcar bu işi çok iyi yapıyor

Arabanın orjınal dosemelerı derı degılse ne gerek war gerı dısarıdakı derıclerde arabayı yaptırorsun kı yazktır alıcaksan wer 100 200 daha fazla adam gıbı galerıden derılı halde al aracını fıstık gıbı

Arabanın orjınal dosemelerı derı degılse ne gerek war gerı dısarıdakı derıclerde arabayı yaptırorsun kı yazktır alıcaksan wer 100 200 daha fazla adam gıbı galerıden derılı halde al aracını fıstık gıbı

Opelde derili getirtirmiyo artık arabalarını burda yaptırıyo kendisi bi tane dericiye.yurtdışından derili araba gelmiyo burda yapılıyo çoğu.

bence de orjinal alın...

Opelde derili getirtirmiyo artık arabalarını burda yaptırıyo kendisi bi tane dericiye.yurtdışından derili araba gelmiyo burda yapılıyo çoğu.

bundan eminmisin yada acenta falan mı söyledi sadece çin arabası olan Cherry böyle bir uygulama yapıyor die biliyorum sıfır aracın kapı döşemelerini sökünce eski tadı vermio diye biliyorum ben

Geri