Deri Koltuk Nerde Yaptirilmali Ve Fiyatlari...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan twintop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi renk deri koltuk yaptırmak istersiniz??

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Anket kapatılmış .
bundan eminmisin yada acenta falan mı söyledi sadece çin arabası olan Cherry böyle bir uygulama yapıyor die biliyorum sıfır aracın kapı döşemelerini sökünce eski tadı vermio diye biliyorum ben

evet şu an araba alıyom satış elamanı söledi bana

arkadasım o verdiğin siteden baktım uygulanmış araçlara. kendi aracım olan honda civic için bakayım dedim 01-06 arası. girersen gorursun aynı resmi. 07- olanlarda da aynı hatalar vardı. yaklaşma o firmaya.

evet şu an araba alıyom satış elamanı söledi bana

opel filan almıyorum ya bundan sonra :D bu ne. nerde Alman işçiliği Almanyadaki fabrikada çalışanlarda Türk ama :p sıfır arabanın döşemelerini burdsa söküyolarsa ne anladım ben bu işten

opel filan almıyorum ya bundan sonra :D bu ne. nerde Alman işçiliği Almanyadaki fabrikada çalışanlarda Türk ama :p sıfır arabanın döşemelerini burdsa söküyolarsa ne anladım ben bu işten

arkadaşım bunu fiyatın yüksek oluşundan yapıyolar. opelini orjinal derili istersen 2700 ytl fiyat istiyolar ama burda yaptırırsan aynısını 850 euroya yapıyolar.opelle alakalı bişeyde değil bu bmw ve mercedes gibi araçları derisiz getirip burda deri kaplatıyolar.geçen sıfır bmw aldı arkaddaşım borusandan burda yaptırdı deriyi daha uyguna geldi..galerilerde satılan lüks arabların hepside böle yapılığ satılıyo

Art car sahibi cem adalı tek numara bu işte haziranda yaptırıyorum Allah kısmet ederse.

onun çozumu de orta kısımları alcantra yapmak.
alcantra da fena leke tutar
microfiber öneririm,kesinlikle leke tutmayan kumaşlar var piyasada...

renk olarak derseniz kırmızı deri üstüne siyah dikiş...

Geri