devir saatim calısmıyo lütfen yardım

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabamın göstergelerini söktüm 97 vectra ledlendirdim göstergeleri cok güzel oldu ama göstergeleri yerine taktım bi türlü devir saati calsmıuo sizce sorun neyde olabilir diger göstergeler var ama devir saati yok valla aglıcam babam görmesin die korkuyom :(

lütfen arkadaslar bilen yokmu acaba ya

bi soket atladın kesin...

yok ya atladıgımı sanmıyorum bi türlü calıstıramadım ya :( yarın olmassa bi devir saati alıp taktırcam of ya

emrah ledlendirirken gösterge yoluna zarar vermiş olabilirsin

hay allah abi ya nabtısam olmadı göstermiyo ya en iisi modifiyeli arabalar icin olan devir saatlerinden almak arabaya hem güzel durur hemde devrini görmüş olurum bölelikle

hay allah abi ya nabtısam olmadı göstermiyo ya en iisi modifiyeli arabalar icin olan devir saatlerinden almak arabaya hem güzel durur hemde devrini görmüş olurum bölelikle

o da bi çözüm ama kesin değil :)

eğer sisteme zarar verdiysen mod göstergelerde çalışmaz....

nasıl yani devir saati calısmazmı digerlerindende alsam sistemde bisi olcagını sanmıyorum sadece devir göstergesi calısmıyo geri kalan bitün hersey calısyo arabada benim km ekranı hararet ekranı sonra yakıtgöstergesi hepsi calsıyo sadece arabada devir saati calısmıyo bence sadece onun soketlerinde bi problem oldu okaadar baska devir saati aldımmı calıscagına inanıyorum ben

bakın almısken böle alıyım diom benim orjinali calısmasada olur bu yeter bana

Geri