Geçmiş olsun. İlginç. Ben de bi kontrol etsem mi acaba. Balata spreyi ile temizlesek bi faydası olur mu ki? Sizin ki kadar değil ama kalkışlarda ufak bi sarsıntı oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wd 40 sprey sıktım biraz bekledim oksiti çözdü sonra kompresör ile hava tuttum temizledimGeçmiş olsun. İlginç. Ben de bi kontrol etsem mi acaba. Balata spreyi ile temizlesek bi faydası olur mu ki? Sizin ki kadar değil ama kalkışlarda ufak bi sarsıntı oluyor.
sağolun arkadaşlar
birde bu hortum üzerindeki çekValfi lpg filtresi değişirken adam hortumu kırmis ve yapıştırıcı ile yapıştırmis ordan hava alıyor ve arabanin çekişi %30 düşüyor o hortumu komple çıkardım fren bile tutmuyor aklınızda olsun o hortum çok önemli yolda hareket halinde filan çıkarsa frenler tutmuyor onuda şimdilik ayarladim artık sıkıntı yok ama bi soket araştırıp değiştirecem
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet araç suan garajimda parça araştırıyorum resimdeki soketi bulamıyorumparçacıdan yenisini alın. hem arıza lambası yaktırıp fakir karışıma sebep olur motor titrer düzensiz çalışır hatta ara ara tekler hemde fren konusunda risk doğurur...
vectra b kullanırken benimde aynı parça hasar görmüştü. bütün lpg tesisatını bu boruya başlamışlardı. aniden kırıldı plastik parça. fren takoz gibi oldu. parça ararken sıkıntı çekmemiştim. kolay buldum ilk gittiğim yerde. parçayı söküp gidin parçacıya bulmakta sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum
sağolun arkadaşlar
birde bu hortum üzerindeki çekValfi lpg filtresi değişirken adam hortumu kırmis ve yapıştırıcı ile yapıştırmis ordan hava alıyor ve arabanin çekişi %30 düşüyor o hortumu komple çıkardım fren bile tutmuyor aklınızda olsun o hortum çok önemli yolda hareket halinde filan çıkarsa frenler tutmuyor onuda şimdilik ayarladim artık sıkıntı yok ama bi soket araştırıp değiştirecem
Bu parçada sıkıntı yok bulunurda motor beynine giren soketi kolay bulacağımı sanmıyorumvectra b kullanırken benimde aynı parça hasar görmüştü. bütün lpg tesisatını bu boruya başlamışlardı. aniden kırıldı plastik parça. fren takoz gibi oldu. parça ararken sıkıntı çekmemiştim. kolay buldum ilk gittiğim yerde. parçayı söküp gidin parçacıya bulmakta sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum
Huawei ascend mate 7 - Tapatalk
Bu parçada sıkıntı yok bulunurda motor beynine giren soketi kolay bulacağımı sanmıyorum
kendim elektrikciyim araştırıyorum çıkma bi soket bulursam kabloları kodlayip yeni soketi lehimleyip tekrar yerine takcam. tabiki tecrübe isteyen bi iş ama sonuçta onunda yapacağı farklı bişey değil olursa ben yaparım olmazsa başkası yapar sonuçta bi maliyet gidecek [emoji3]o iş çıkma tesisat yada işin ehli bir elektrikçiyle çözülür kanımca