devirdaim de değişmeli mi (acil yardım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2004 model 38 bin km deki opel vectranın 4 sene geçmesinden dolayı trıger kayışını değiştireceğim.Devirdaim de değişmeli mi sizce yoksa sağlammıdır.Yada bakılsa anlaşılırmı.Yardımlarınızı bekliyorum.

bakılırsa anlaşılır şöyle anlaşılır:D böyle su akarak devirdaimden aşağı doğruu iz yapar oda zamanla oksitlenir bembeyaz olur ama bu görüntüyle karşılaşırsan araban samsundan ankaraya gidemeyecek vaziyette demektir :D benden söylemesi değişmekte fayda varr

O sağlamdı, bu değildi değil ,triger ile birlikte devir daimde takım halinde değişiyor. Zaman konmuş 60000 km vya 4 sene diye 40000 de değiştirenler bile var.;)

ibrahime katılıyorum triger ile ilgili konularda arama yapabilirsen daha detaylı bilgiye sahip olabilirsin, ancak sana şu kadarını söyleyeyim bu malzemelerin 60.000 km veya 4 sene zamanı vardır. Triger ile devir daim pompası birlikte değişen parçalar arasında idare ederlere pek kanma, bu hafife alınacak bir durum değil çünkü; hepsini birlikte değiştir için rahat etsin

Mutlaka değiştir.Devirdaim bozulursa boşluk yapar.Sente kaçar.Triger diş atladığı için subaplar eğilir.Sonra......

Geri