Dijital ekran çoklu nasıl yapılır?

Ynt: Dijital ekran çoklu nasıl yapılır?

Sanırım bu ekran uygulamasını BCM denilen aracın beynini programlayarak yapıyorlar. Anladığım kadarıyla sonradan montaj yapılamaz diye bildiğimiz orjinal NAVİ900 ekranınıda aynı yöntemle monte etmişler.

benim 2013 astra j 1,3 multijet + navi 600 + fabrika çıkışlı geri görüş var  ve bu gösterdiğiniz gibi ekran mevcut. ikinci el alırken açık konuşmak gerekirse bu ekran tercih sebebim olmuştu. gerçekten harika bir ekran. butun verileri tek sayfada görebiliyorsunuz. ve içeriye daha teknolojik bir ortam katıyor. 2 tane astrası olan arkadaşım var inanın her bindiklerinde bize niye yapmamışlar diye kafalarını vuruyorlar :)  işin özü bu ekran 2013 modellerde navi 600 le birlikte geliyor diye biliyorum. belki detay ama benim çok hoşuma gidiyor.  ;D

cemyk link' Alıntı:
benim 2013 astra j 1,3 multijet + navi 600 + fabrika çıkışlı geri görüş var  ve bu gösterdiğiniz gibi ekran mevcut. ikinci el alırken açık konuşmak gerekirse bu ekran tercih sebebim olmuştu. gerçekten harika bir ekran. butun verileri tek sayfada görebiliyorsunuz. ve içeriye daha teknolojik bir ortam katıyor. 2 tane astrası olan arkadaşım var inanın her bindiklerinde bize niye yapmamışlar diye kafalarını vuruyorlar :)   işin özü bu ekran 2013 modellerde navi 600 le birlikte geliyor diye biliyorum. belki detay ama benim çok hoşuma gidiyor.  ;D
Güzel bir özellik benim araçta da olsun isterdim.

Geri