dijital gösterge tablosu problemi

Ynt: dijital gösterge tablosu problemi

@ftertezzek link' Alıntı:
Bizim araçlarda (Enjoy PP) bildiğim kadarıyla gösterge tablosunda reflektör yok yapsak nasıl durur bilmiyorum :)

Denenebilir aslında abi. Yani kendim için asla, kendin için dene, forum için dene, yeter ki dene. ((:

@ftertezzek link' Alıntı:
Devrim selam;

ben menülerde öyle bir seçenek hatırlamıyorum ama bulursan tarif edebilir misin.

büyük ihtimalle yazılım ile ilgili gibi duruyor 2011 ve üzeri araçlarda bıraktığın pozisyonda sabit kalıyor diğerlerinde başa dönüyor.

bir servisle konuşup fikir almak lazım acaba bir üst yazılım yüklenebilir mi gibisinden.

Arabaya inerken aklimdaydi unuttum, yarın sabah bakarım ve yazarım :)

Göstergelerin ışık şiddetini ayarladığım düğme bazen çalışıyor bazen çalışmıyor temassızlık var fişlerinde sanırım.

2012 edition nerde bıraktıysam orda bulurum.

ulkm link' Alıntı:
Göstergelerin ışık şiddetini ayarladığım düğme bazen çalışıyor bazen çalışmıyor temassızlık var fişlerinde sanırım.

Gündüz istesek de kısamıyor olabilriz.. Gece deneyin..

benim aracımda da nerede bıraktıysa orada kalıyor.

benimde aracımda nerede bırakırsam orada kalıyor 2012 cosmo

Benim araç 2010 sport ve her zaman sürüş 1'e dönüyor.Ben de her astra böyle sanıyordum.Her seferinde de anlık yakıt tüketimine ayarlamaya üşeniyor insan.Tek faydası da o tüketimi her zaman görmemiş oluyorsun. ;)

arkadaşlar bakıyorum ki çoğunuz anlık tüketime sürekli bakıyorsunuz bu gidişle sonunuz iyi değil haberiniz ola bir psikolojik danışman olarak uyarayım fazla stres her hastalığın başlatıcısıdır o yüzden anlık yakıt tüketimi anlık strese neden olur bence fazla bakmayın derim :)

Geri