Dikkatsizlik...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meta1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dikkatsizlik...

Eğer 350 TL'ye düzgün bir şekilde yapılacaksa cebinizden ödeyerek yaptırın derim çünkü kaskoyu kullanırsanız bir sonraki kasko döneminde en az 350- 500 arası zaten kasko fiyatınız artacak hem de tramer kaydı oluşacak. Tercih sizin.

geçmiş olsun..
kaskodan yaptırın. derim.. resimleri saklamanız yeterli. tampon komple değişmesi daha mantıklı..ilerde satarkan hasar kaydının nasıl olduğunu fortolarla belgelersin..,

Çok geçmiş olsun, bu fotoları saklayın ve tamponu değiştirtin çünkü kırık çok büyük ve tam olarak tamir güzel olmaz.

Geçmiş olsun

Toprağım geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş her iki ucu pislik ama bence de 350 tl para değil cepten yaptır Auto king de ki onarım fotoraflarını da al sakla bir yerde satarken gösterirsin eskişehirde ki auto king iyi bizzat gitmişliğim var sen bilirsin yinede aksi halde tampon değişecek hasar kaydı olacak hiç hoş değil onun işlenmesi sattığın adam anlamaz ben olsam öyle düşünürüm yani bolca fotoğraf çektir kasko yu da deldirme bence tekrar geçmiş olsun bu arada tavsiye bitane kolanya al arkaya koy buz olunca sık ön cama 3-4 defa tmm fiyatı 1 tl 1 yıl gider niye temizlemeye uğraşıyorsun kal sağlıcakla.

Bu da benden sana gelsin dün nöbete geliyorum seyitgaziyi geçtim afyon yolunda kuş çarptı o yolları biliyorsundur virajı yeni almıştım hızım 70km/h falan fazla yok ama buz sis vardı kuş bana geldi çaptı kafayımı buldu ne yaptı  005hihih ellerinden öper duruyor böyle
[img=800x449]http://i.hizliresim.com/O38Y25.jpg[/img]

ևok büyük geçmiş olsun.Servisten değiştirin.Tompon plastik olduğu için 2.elde de satarken o kadar  büyük sorun teşkil etmez.....

UnStabLe link' Alıntı:
Bu da benden sana gelsin dün nöbete geliyorum seyitgaziyi geçtim afyon yolunda kuş çarptı o yolları biliyorsundur virajı yeni almıştım hızım 70km/h falan fazla yok ama buz sis vardı kuş bana geldi çaptı kafayımı buldu ne yaptı  005hihih ellerinden öper duruyor böyle
[img=800x449]http://i.hizliresim.com/O38Y25.jpg[/img]
geçmiş olsun size de :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri