Dikkatsizlik...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meta1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dikkatsizlik...

Değerli arkadadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Allah hepimizi kaza-beladan korusun.
Şuan Diyarbakır'dayım.2 gün sonra izne ayrılıp memleketim Eskişehire dönücem.Memlekette kaskodan yaptırayım diyorum.araç bu şekilde memlekete gidebilirmiyim bi sorun olur mu? diyarbakırdaki servis -abi hava alır su gelir beyni var orada zarar verirsin dedi ama.

UnStabLe link' Alıntı:
Bu da benden sana gelsin dün nöbete geliyorum seyitgaziyi geçtim afyon yolunda kuş çarptı o yolları biliyorsundur virajı yeni almıştım hızım 70km/h falan fazla yok ama buz sis vardı kuş bana geldi çaptı kafayımı buldu ne yaptı  005hihih ellerinden öper duruyor böyle
[img=800x449]http://i.hizliresim.com/O38Y25.jpg[/img]
Topragım tesekkur ederım.
Bu arada sanada geçmiş olsun.Benimki dikkatsizlik seninki talihsizlik.Saglıcakla kal

meta link' Alıntı:
Değerli arkadadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Allah hepimizi kaza-beladan korusun.
Şuan Diyarbakır'dayım.2 gün sonra izne ayrılıp memleketim Eskişehire dönücem.Memlekette kaskodan yaptırayım diyorum.araç bu şekilde memlekete gidebilirmiyim bi sorun olur mu? diyarbakırdaki servis -abi hava alır su gelir beyni var orada zarar verirsin dedi ama.

Parçanın kopma riski var ordan birşey girme riski taş sıçrama riski gibi çok risk var bence riske girme.

Parca koptu zaten.Orası tamamen acık.Baska carem yok.Aracla gitmem lazım izin tarihini de erteyemem.Acaba naylon falan gersem sıkıntı yaratırmı

meta link' Alıntı:
Parca koptu zaten.Orası tamamen acık.Baska carem yok.Aracla gitmem lazım izin tarihini de erteyemem.Acaba naylon falan gersem sıkıntı yaratırmı

Şimdi mesafe yakın değil. Ufak bir taş bile gelse sonuçta direk iç aksama gelme tehlikesi var. İlle gitmeniz gerekiyorsa oraya uygun kalın bir karton kesin yapıştırın iç kısımdan sonra üstüne naylon sarın kalın olanlardan bu şekilde en azından içeriye birşey girmez galiba.

albertxx link' Alıntı:
Şimdi mesafe yakın değil. Ufak bir taş bile gelse sonuçta direk iç aksama gelme tehlikesi var. İlle gitmeniz gerekiyorsa oraya uygun kalın bir karton kesin yapıştırın iç kısımdan sonra üstüne naylon sarın kalın olanlardan bu şekilde en azından içeriye birşey girmez galiba.
haklısınız karton daha saglıklı olur tuttabılırsem karton ve naylonla kapatayım

Geçmiş olsun

Hocam o işin tamiri olmaz değiştirin tamponu ..

Geri