Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar da diğerleri,kapılardaki polyesterin düzgünce macunlanarak pürüzsüz hale getirilmesi hariç,bütün işçilik bana ait.Kapılarda ve bagajda bitüself diye aratırsanız bulusunuz nette,izolasyon var.Yapım aşamasında resim çekemedim,o yüzden foto yok.Ama olur da sökersem bir ara pandizot falan,onun da fotosunu çekerim.
Son olarakta subwoofer ve diğer müzik sistem bileşenleri.Aracımda 4 yol aktif müzik sistemi kurdum.sonuç ise anlatılmaz,yaşamak lazım.Bu arada resimleri nasıl direk görünür hale getirebilirim acaba?
Gerçek deri olacak.Düz ve delikli deri kombinasyonu yapıcam,aradığım deriyi bulursam.Bu acemilik ve de acelecilik çalışmam oldu,diğer uygulamamı daha dikkatli,sabırlı ve daha düzgün yapmaya çalışıcam.
abı mukemmel kaplamışsın dıreksıyonu. dıkışler falan çok guzel de bu tek kısı yapılabılen bır işmidir? çunku birinin deriyi gerdirmesi birininde dikmesi gerekmıyormu?
direksiyon çok sırıtmış gibi geldi bana... arkadaşlar beğenmiş belki ben anlayamadım ama bence sökün böle olmaz çok eğreti duruyo korna yerlerinin ordan ve alttan