Direksiyon kaplama ve diğer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilhan14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısınız ama oralar içinde planlarım var,hakiki deriyle kaplarken.Ayrıca nerede deri kaplatırsanız kaplatın,en profosyoneli bile kaplasa o sırıtmalar olucaktır direksiyonun yapısı itibariyle.Ben oralara fiberden birşeyler düşünüyorum.Ayrıca bu tek kişinin yapabileceği bir iş,çünkü deriyi direksiyonun çapından 10-15 cd daha kısa dikiyosunuz,sündürerek direksiyona geçirince deri zaten gerilmiş oluyor.Simidin elle tutulan kısımlarını ise oranın çapından daha dar alırsanız dikerken orası da gerilmiş oluyor.Bir sonraki çalışmamda imalat aşamasının fotolarını koyucam.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş ;)

Derinin sonlandığı yer işçilikten ziyade direkyondan dolayı böyle durmuş.Dikiş kalitesini 2.sefer arttırıp çapraz dikiş yapmanı tavsiye ederim.Hakiki deride dahada gerdirip balmumundan geçirilmiş sağlam bir iple daha rahat olacaktır.
Bu tür işleri bende kendim hallederim.Kendin yapabilmek gibi bir nimetin varsa herzaman kullan. İlkinde olmasa bile 2.cide ve sonrasında mutlaka kaliten artacaktır ki öğrendiklerinin getirisi bambaşka birşey.

Sizin gibi düşünen insanları gördükçe müthiş mutlu oluyorum,insanın kendi ürününü ortaya çıkartması ve zevkle kullanması müthiş bir şey.Bu arada balmumundan geçirilmiş ipin nasıl bir avantajı var acaba bir de balmumu nerede satılır,aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Geri