Direksiyon

Ynt: Direksiyon

reputation link' Alıntı:
Üstad Antalya'da hangi servise gidiyorsunuz, Günlas mı Antoto mu..
tabi ki GÜNLAS . hem satışta hem de serviste çok iyiler ayrıca satış müdürü Üstün Bey arkadaşım olur. tavsiye ederim . Antotodan araç alıp da Günlasa servise giden çok arkadaşım var.

Aracı aldığımdan beri olan bi sorundu uzun yolda cok belli oluyordu .. 1 hafta once dıreksıyonun hızlanınca ağırlaşma fonksiyonunda sıkıntı cıktı ama inanın o sağ sol kayma olayları kayboldu ama ıcım rahat etmedi aracı bugün servise bıraktım ....bakalım sonuc ne olcak

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=1451.0

bu konuda birkaç arkadaş bu sornu dile getirmişti.

Ben de ilk aldığımda uzun yolda bu sorunu farketmiştim. Direksiyonda biraz gecikme ve boşluk hissi var gibiydi.Yolun diğer yarısını giden arkadaş ise böyle bir sorun hatırlamıyor. Biraz kişiye de bağlı.
Fakat son zamanlarda hissetmiyorum ya ben alıştım ya da zamanla düzeldi.

firstemperor link' Alıntı:
tabi ki G֜NLAS . hem satışta hem de serviste çok iyiler ayrıca satış müdürü ֜stün Bey arkadaşım olur. tavsiye ederim . Antotodan araç alıp da Günlasa servise giden çok arkadaşım var.
- gunlasta arac teslim almada mustafa bey var,  kemerden onderin selami war diyin, sizinle daha yakindan ilgilenir...

emree link' Alıntı:
Aracı aldığımdan beri olan bi sorundu uzun yolda cok belli oluyordu .. 1 hafta once dıreksıyonun hızlanınca ağırlaşma fonksiyonunda sıkıntı cıktı ama inanın o sağ sol kayma olayları kayboldu ama ıcım rahat etmedi aracı bugün servise bıraktım ....bakalım sonuc ne olcak

"ağırlaşma fonksiyonunda sıkıntı çıktı" derken direksiyon sertleşmiyor mu yoksa fazla mı sertleşiyor ?

bende de takılma ile ilgili problem vardı. buraya da yazmıştım. kendiliğinden düzeldi ama şimdi de direksiyonum eskisi kadar hafif değil.

nuralk34 link' Alıntı:
"ağırlaşma fonksiyonunda sıkıntı çıktı" derken direksiyon sertleşmiyor mu yoksa fazla mı sertleşiyor ?

bende de takılma ile ilgili problem vardı. buraya da yazmıştım. kendiliğinden düzeldi ama şimdi de direksiyonum eskisi kadar hafif değil.

sertleşme olmuyordu abi yeniden yazılım yuklemişler  ve şuan tam kıvamında ne cok sertleşiyor ne de cok yumuşak inş.. yeniden ayarı bozulmaz...                                  yemin le uzun yolda sıkıntı çekiyordum....   

Geri