Direksiyonumun derisini degistirdim opc stil

Sanirim bu orjinal OPC degil, orjinal OPC vites topuzu 6 ileri oluyor, birde OPC Line denen var onlarda 5 ileri oluyor. Mekanizmalari farkli, biri telli mekanizmali (6 ileri olanlar), 5 ileri olanlarda ise sadece kalin metal bir gobek var.

Yani OPC vites topuzu serviste 750 TL, ebayde buldum ben bir kac tane onlarda posta haric yaklasik 200 - 250 avro civari. Ben bulsam hemen alirim ama yok. :(

işçilik ve sonucu güzel olmuş....ama gereksiz bir uygulama

Bu bir beğeni ve zevk işidir..Yani kişisel..Kişisel olan hiçbir şeye gereksiz diye bir yorum yapamayız..

Sanirim bu orjinal OPC degil, orjinal OPC vites topuzu 6 ileri oluyor, birde OPC Line denen var onlarda 5 ileri oluyor. Mekanizmalari farkli, biri telli mekanizmali (6 ileri olanlar), 5 ileri olanlarda ise sadece kalin metal bir gobek var.

Yani OPC vites topuzu serviste 750 TL, ebayde buldum ben bir kac tane onlarda posta haric yaklasik 200 - 250 avro civari. Ben bulsam hemen alirim ama yok. :(

Evet şimdi buldum bende 165 sterlin kargo dahil fiyatı şimdi biz bunu alsak bile eski vites komple yerinden çıkarmak gerekiyo galiba sadece topuz değil sanırsam bu ?

benimki sadece topuz vitesi komple çıkartmanıza gerek yok topuzu çıkartın led bağlantısı var içinde ben led elektriğini çakmak ışığından aldım çünkü sigarada içmiyorum çakmağıda haliyle kullanmıyorum... yani o ışık faydalı bir yerde işe yaradı.. :D

bu arada ben o vites topuzunu almanya ebaydan aldım adamın dükkanın adı opc shopdu bilmiyorum orjinalmi sahtemi ama adam safi opc aksesuarları satıyordu siz sterlin yazınca ingiltere ebayda bakıyorsunuz ingiltere ebaydada çok vauxhall parçaları oluyor ama halis mulis opel parçaları almanya ebayda.. almanya ebayda iki sıkıntı var biri almanların çoğu ingilizce bilmiyor anlaşmak çok zor bir diğeride çoğu nedense türklerimi sevmiyor anlamadım türkiyeye mal yollamıyor.. yollarsada sanırsın adam kutuplarda yaşıyor uçuk kaçık shipping ücreti istiyor :D

Son düzenleme:
Link varmi atin ben her iki vites tesisatini biliyorum bakarim bir yorum yaparim size, orjinal OPC vites 6 ileri manual vites ile ayni direk sok tak olarak kullanabilirsiniz, ama araciniz 5 ileri ise maalesef olmaz o is hic bulasmayin derim siz bence direk OPC Line vites topuzu bakin.

Baska bir sitede bir arkadas yapmisti bunu link varsa elimde atarim size yine baska bir opel forumunda OPC vites takan var. Hatta 5 vites aracina takmisti o vitesi :D

benimki sadece topuz vitesi komple çıkartmanıza gerek yok topuzu çıkartın led bağlantısı var içinde ben led elektriğini çakmak ışığından aldım çünkü sigarada içmiyorum çakmağıda haliyle kullanmıyorum... yani o ışık faydalı bir yerde işe yaradı.. :D

Tamam da sizinki orjinal degilki yan sanayi uretim bir vites topuzu her yerde var aksarayda bile satiyorlar. Orjinal OPC cok farkli bir topuz.:cool:

Guzel olmus o ayri :D

Link varmi atin ben her iki vites tesisatini biliyorum bakarim bir yorum yaparim size, orjinal OPC vites 6 ileri manual vites ile ayni direk sok tak olarak kullanabilirsiniz, ama araciniz 5 ileri ise maalesef olmaz o is hic bulasmayin derim siz bence direk OPC Line vites topuzu bakin.

Baska bir sitede bir arkadas yapmisti bunu link varsa elimde atarim size yine baska bir opel forumunda OPC vites takan var. Hatta 5 vites aracina takmisti o vitesi :D

http://cgi.ebay.com/OPEL-ASTRA-H-OP...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb2003e77

Aslında benim istediğim 5 vites olandan 5 vites arabaya 6 vites olan takılmaz komik olur üstünde opc yazsın diye bir derdim de yok bu linkteki deri vites topuzu güzel sanırım opc line dediğiniz de bu opc yazısı da ayrıca satılıyor galiba linkte şu
http://cgi.ebay.com/OPEL-ASTRA-ETC-...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb20a1cee

linkten direk resim kopyaladim insallah gelir :D

fotograf3.jpg

Geri