ben ebaydan aldım 20 euro yada 30 euro gibi bir şeydi
Ben ebayde hiç bişey bulamadım sizin araç vectra değil mi link falan varsa bana yazabilir misiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ebaydan aldım 20 euro yada 30 euro gibi bir şeydi
Sanirim bu orjinal OPC degil, orjinal OPC vites topuzu 6 ileri oluyor, birde OPC Line denen var onlarda 5 ileri oluyor. Mekanizmalari farkli, biri telli mekanizmali (6 ileri olanlar), 5 ileri olanlarda ise sadece kalin metal bir gobek var.
Yani OPC vites topuzu serviste 750 TL, ebayde buldum ben bir kac tane onlarda posta haric yaklasik 200 - 250 avro civari. Ben bulsam hemen alirim ama yok.
benimki sadece topuz vitesi komple çıkartmanıza gerek yok topuzu çıkartın led bağlantısı var içinde ben led elektriğini çakmak ışığından aldım çünkü sigarada içmiyorum çakmağıda haliyle kullanmıyorum... yani o ışık faydalı bir yerde işe yaradı..
Link varmi atin ben her iki vites tesisatini biliyorum bakarim bir yorum yaparim size, orjinal OPC vites 6 ileri manual vites ile ayni direk sok tak olarak kullanabilirsiniz, ama araciniz 5 ileri ise maalesef olmaz o is hic bulasmayin derim siz bence direk OPC Line vites topuzu bakin.
Baska bir sitede bir arkadas yapmisti bunu link varsa elimde atarim size yine baska bir opel forumunda OPC vites takan var. Hatta 5 vites aracina takmisti o vitesi