Disk fren

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
brembo taktırmayı düşünüo san iş başka tabi:D
brembo-gran-turismo.jpg

bu brembolar pahalı mı kaşç liradırlar?

Arkadaslar bu vesileyle size bir soru. bizim 93 vectra 2.0 a abs taktırabılır mıyız maliyetı nasıl olur?

torsion' Alıntı:
bu brembolar pahalı mı kaşç liradırlar?

Arkadaslar bu vesileyle size bir soru. bizim 93 vectra 2.0 a abs taktırabılır mıyız maliyetı nasıl olur?
olur olmas dıe bısı yok ama cok masraflı olur sıze ve orjınalı gıbı tat vermez.degmez o paraya yanı.

gokalp' Alıntı:
brembo taktırmayı düşünüo san iş başka tabi:D
brembo-gran-turismo.jpg
Sen bu kitin fiyatından haberdar mısın en az 2500-3000 euro civarındadır,ayrıca opellere uyan modelide oldukca az yok gibi bir sey...
Böyle bir kit için aracın en az 250 bg fln olması gerekir ..

iyiymiş
:D

Ewet kampana daha da geç bitiyor
bir fren balatasının en verimli şekilde kullanılacagı km nedir ?
bu km nin uzerinde kampana isterse 100.000 km yapsın hiç onemi yok cunku fren performasını olumsuz etkileyecektir sizlerin bilgi ve tecrubesine sahip insanlarda ne yapar bu sekilde kullanmaz balatalar bitmemiş de olsa sertleştigi için degiştir degilmi ?
eger cevabınız evet ise kampana disk frenlerde balata kullanım suresi konusunda bosuna konusmayalım
yok hayır ise benim için sorun degil siz devam edin

imagoodman' Alıntı:
arka frenlerı kampana olanların arkası frenlerı dısklılere gore kıyaslamasını yaptık ama bız!ona nazaran cabuk bıtecegını soyledık :p yoksa on balataların arka balatalara gore erken bıtmesı cok normal.

Sayenizde frenle ilgili ne kadar çok şey öğrendim bugün ..

Galiba sizin yazdığınız şeyin benzerini başka bir arkadaşımızın yazması yasak!! Alay konusu yapılacak bir durum göremiyorum ben.. !!!

Son düzenleme:
dragon' Alıntı:
Sayenizde frenle ilgili ne kadar çok şey öğrendim bugün ..

Galiba sizin yazdığınız şeyin benzerini başka bir arkadaşımızın yazması yasak!! Alay konusu yapılacak bir durum göremiyorum ben.. !!!

burada alay konusu olan ne onu anlayamadım.??bızım daha dogrusu benım kımseyle alay etme gıbı bı davranısım sozkonusu olamaz.hangı davranısımda alay konusu sezdınız anlayamadım??sadece aynı konunun farklı yonlerını ele aldıgımızı belırttık.bunun alay etmekle ne alakası var acıklarsanız sevınırım.burası bır forum sıtesı her goruse herkezın saygı duyması gerekır.mesajı bırdaha okuyun bence kımseye ders vermek yada alay etmek haddımıze degıldır...
saygılar

imagoodman' Alıntı:
arka frenlerı kampana olanların arkası frenlerı dısklılere gore kıyaslamasını yaptık ama bız!ona nazaran cabuk bıtecegını soyledık :p yoksa on balataların arka balatalara gore erken bıtmesı cok normal.

:p bu smile'i hangi anlamda kullandığını öğrenebilirmiyim arkadaşım?

Geri