brembo taktırmayı düşünüo san iş başka tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olur olmas dıe bısı yok ama cok masraflı olur sıze ve orjınalı gıbı tat vermez.degmez o paraya yanı.torsion' Alıntı:bu brembolar pahalı mı kaşç liradırlar?
Arkadaslar bu vesileyle size bir soru. bizim 93 vectra 2.0 a abs taktırabılır mıyız maliyetı nasıl olur?
Sen bu kitin fiyatından haberdar mısın en az 2500-3000 euro civarındadır,ayrıca opellere uyan modelide oldukca az yok gibi bir sey...gokalp' Alıntı:brembo taktırmayı düşünüo san iş başka tabi
imagoodman' Alıntı:arka frenlerı kampana olanların arkası frenlerı dısklılere gore kıyaslamasını yaptık ama bız!ona nazaran cabuk bıtecegını soyledık yoksa on balataların arka balatalara gore erken bıtmesı cok normal.
dragon' Alıntı:Sayenizde frenle ilgili ne kadar çok şey öğrendim bugün ..
Galiba sizin yazdığınız şeyin benzerini başka bir arkadaşımızın yazması yasak!! Alay konusu yapılacak bir durum göremiyorum ben.. !!!
imagoodman' Alıntı:arka frenlerı kampana olanların arkası frenlerı dısklılere gore kıyaslamasını yaptık ama bız!ona nazaran cabuk bıtecegını soyledık yoksa on balataların arka balatalara gore erken bıtmesı cok normal.