Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizel Araca Hava Filtresi..Olur mu Olursa NAsıl olur :)
hava filtresi alcaksan kutu içi kaliteli bi performasn filtre al
green, simota, pipercross,k&N
tavsiyem green fiyat performans ve uzun ömüraçısından performans egsoz la birlikte kat iptali çok rahatlatır dizel arabayı bide chip oldumu zaten tadından yenmez
kat iptali genelde motor arıza lambasını yakar ama bi kaç usta onun formülünü bulmus
ya alper bizim araçlara pek bişi yapılmaz baba arkadasşların dediği gibi blow off en iyisi .. bizim araçlar sergi(güzellik) aracı .. performans bekleme .. Kutu içi hava filtresi elbette performansı 2 3 hp arttırır fakat chip süper ..
1.7 lere egzos oluyor 1.3 lerde hiç bir halt olmaz söyleyim
ben de zamanında kutu ici filtre taktım hissedilir bir fark yok... 7500km de bir temizletmeye goturuyorum... aslında kendın de yapabılırsın basıt bısı... benimki FK... bu kutu iciler icin markanın da aman aman farketcegini dusunmuyorum...
hava filtresis araç olurmu. performns havafiltresi bağırmıyo boşa masraf yapma bence vlohf off taktır bence casssss cuussssss karizma duruyo turboya hava katıyo ama biraz pahalı
hava filtresis araç olurmu. performns havafiltresi bağırmıyo boşa masraf yapma bence vlohf off taktır bence casssss cuussssss karizma duruyo turboya hava katıyo ama biraz pahalı