Ynt: dizel-çekiş problemi-çözümü
Neyse geçmiş olsun, servis gerçekten önemli mesela önceki araçlarımdan Corolla nın servisi çok ilgili ve düzenliydi, ama ben Corolla yı sevememiştim orası ayrı. Astra yı ise çok seviyorum ufak tefek sorunlarda da -sağolsunlar- Edremit teki Opel servisi elinden geleni yapıyor..
Eğer bu yüzden araçtan soğuduysanız 2. el değerini daha fazla düşürmeden aracı satın; iyi bilirim insan arabadan bir kez soğudu mu bir daha eskisi gibi güzel göremez.
budoka link' Alıntı:Saol arkadasim.. Bu sorunla uzunca bir sure ugrastigimi biliyosun.. Bu konuda sende cok fikir yurutmustun tesekkur ederim.... Kici kirik bir sensor icin insan bu kadar ugrastirilirmi ya! birde yalanci durumuna dusuyosunuz.. Bir servis nasil olurda sorunu gorup, biz bunu bir arastirip bakalim dedigi halde, sonraki gun aracinizda bisey yok diyebiliyor aklim almiyor! cevremden astra alipta servislere hatim indiren arkadaslarim var... Aracimi severek almistim ama en kisa zaman da elden cikaracagim!
Neyse geçmiş olsun, servis gerçekten önemli mesela önceki araçlarımdan Corolla nın servisi çok ilgili ve düzenliydi, ama ben Corolla yı sevememiştim orası ayrı. Astra yı ise çok seviyorum ufak tefek sorunlarda da -sağolsunlar- Edremit teki Opel servisi elinden geleni yapıyor..
Eğer bu yüzden araçtan soğuduysanız 2. el değerini daha fazla düşürmeden aracı satın; iyi bilirim insan arabadan bir kez soğudu mu bir daha eskisi gibi güzel göremez.