Arkadaşlar merhaba... bir süredir aracımın çekiş problemiyle uğraşıyordum.. bildiğiniz üzere bu konuda baya bi soruda sormuştum... örnek olarak birinin linkini aşağıya ekledim... buraya yazmamdaki neden, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa onlara fikir verme açısından faydalı olacağını düşündüğümden.
sorunu az çok biliyorsunuz... kısaca hatırlatmak isterim... aracım 5 viteste sabit hızla giderken anlık gaz kesmeyle (1sn lik) başladı... daha sonra şikayetim ilerledi...(hiç arıza lambası yakmadı) 5 viteste sürekli hale geldi... turbo açmıyo gibi yığılıyodu... sonra 4 vitestede aynı şeyler olmaya başladı... daha sonra 3. viteste de arada yapmaya başladı... Vs...
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=7732.msg179801#msg179801
neyseki bi insan evladı çıktı ve sorunumu kendi aracının sorunu gibi ilgilenip 1 gün içinde çözdü...
TURBO BASINÖ SENSÖRÖ değişti arkadaşlar...
şu anda hiç bi sorun yok... bu ilgilerinden dolayı, OPAK'a, Selçuk beye ve başustaya minnettarım... Allah dert keder göstermesin inş..
- aracı satan bayi olmarına rağmen, 3 kez servislerine götürdüğüm halde, bunda böyle böyle sorun var dediğim halde, tecrübe de bizzat usta sorunu yaşamış olduğu halde, ertesi gün gözümün içine baka baka aracınızda bişey yok deyip yalan söyleyen, yakıttandır, devirsiz kullanımdandır gibi alay edercesine konuşan,önceki gidişlerimde verdikleri halde son gidişimde iş emri formu vermiyoruz deyip, zorla fotokopisini veren, açıkcası bir daha kapısının önünden geçmiyeceğim ***L 'ı Allah a havale ediyorum...
- aracınızı bırakmanız lazım en az 1 hafta 10 gün sürer... bi deniyeceğiz diyen... e araç kalsında sonunda bişeyyok deyip vermeyin dediğim cevap olarak ta öyle de diyebiliriz diyen, resmen başından savmak için konuşan ***N 'ı da Allah a havale ediyorum...
* - yıldızları ben koydum... aslında açıkca yazmak gerek ama anlayan anlamıştır zaten...
sayelerinde ilk ve son opelim oldu !..