26 Ağu 2015 #11 olciyak Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2012 Mesajlar 2,464 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Bu arada aracınız hayırlı olsun , kazasız belasız surusler.
28 Ağu 2015 Konuyu Başlatan #12 L levent2020 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2015 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 Siteyi ziyaret et olciyak' Alıntı: Bu arada aracınız hayırlı olsun , kazasız belasız surusler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Yorumda bulunan tüm arkadaşlara da değerli yorumlarınızı için teşekkürler bu arada Aracı henüz teslim almadım..sanırım eylül ikinci hafta filan anca teslim edilebilecek... fiyat da 50.750 'ye anlaştık..sedan edition..
olciyak' Alıntı: Bu arada aracınız hayırlı olsun , kazasız belasız surusler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Yorumda bulunan tüm arkadaşlara da değerli yorumlarınızı için teşekkürler bu arada Aracı henüz teslim almadım..sanırım eylül ikinci hafta filan anca teslim edilebilecek... fiyat da 50.750 'ye anlaştık..sedan edition..
28 Ağu 2015 #13 akifguzen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Kas 2014 Mesajlar 825 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et levent2020' Alıntı: Teşekkürler Yorumda bulunan tüm arkadaşlara da değerli yorumlarınızı için teşekkürler bu arada Aracı henüz teslim almadım..sanırım eylül ikinci hafta filan anca teslim edilebilecek... fiyat da 50.750 'ye anlaştık..sedan edition.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun. Liste fiyatı 53900 müş. Demek ki ortalama liste fiyatı üzerinden 3000TL otomatikman düşebiliriz..
levent2020' Alıntı: Teşekkürler Yorumda bulunan tüm arkadaşlara da değerli yorumlarınızı için teşekkürler bu arada Aracı henüz teslim almadım..sanırım eylül ikinci hafta filan anca teslim edilebilecek... fiyat da 50.750 'ye anlaştık..sedan edition.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun. Liste fiyatı 53900 müş. Demek ki ortalama liste fiyatı üzerinden 3000TL otomatikman düşebiliriz..