dizel motor sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dizel araçlarda kilometre ilerledikçe çıkardıkları sesin anormal derecede arttığını duydum. sesin artması kullanan kişiyi çileden çıkaracak kadar rahatsız ediyormuş.
forumda, araçları 80 - 90 bin gibi kilometre yapmış arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
düzenli bakımları yapıldıktan sonra neden bu sesi çıkarsın?
sıfır dizel araç ile 100.000 km de ki aracın sesi farklı mıdır?

teşekkürler...

neden olduğunu bılemıyorum ama evet ses degısıyor motor daha gurultulu calısıyor bızım sırketın aracları kılometresınde bakıma gıder yıne de dedığiniz gibi sesi değişti maalesef biri 75000 de diğeri 150.000 de citroen c4

Opel Astra 1.3 CDTI araçların sesleri nasıl acaba. Ben genelde dizel araçların motor sesinden rahatsızım, yenilerde düzeltilmişmi ? Benzinliye göre çok fark var mı ? İçeriye motor sesi alıyor mu ?

ben 1.3 astra sahibiyim. bu güne kadar motor sesinden rahatsız olmadım. fakat benim aracım 22.000 de. içeride, benzinli bir aracın sesi ile hemen hemen aynı hissi veriyor fakat kışın motor ısınana kadar dizel motor sesini hissediyorsunuz. motor ısındıktan sonra sıkıntı yok.

350000 polo var şirkette
içerde sorun yok dışardan ben dizelim diye bağırıyor ama

aracım 5000 km de.aynen aldığım gibi şu an.bakalım zaman gösterecek

transporter da basınca fazla ses olmuoyor ilk kalkışta zevk veren bi motor sesi baska gurultu olmuyor minibuste

Ben Motorun Sesini Duymayınca Zevk Alamıyorum ddip devam edicen:D

Geri