dizel motor sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
içerden bilmiyorum ama dışardan bütün dizel araçların sesini gayet net duyabiliyorum.bmw side aynı audi side özellikle kalkışlarda çok belli ediyor

hehehe traktör traktör...kafa şişiriyor..bende açıyom mp3 ü...motor gürültüsü yerine yüksek sesle müzik dinleyerek şişiriyorum kafayı...

Bende 56.000 km de Fiesta TDCİ var. Ses biraz rahatsız ediyor. Ama bu Fiestanın kronik bir özelliği maalesef. Diğer araçlarda biraz daha az.

ya sesi olsa nolucek alışmışsnız dizel yakıt almaya sesi var şusu var diyosunuz tamam dışardan sesleri duyuluyo benzinli yada dizel olup olmadığını ayırt etmek mümkün ama alın bi benzinli bide ona bini bakalım nası yanıyo cebiniz :D

Arabam 87000km de Corsa 1.7 DTI. Aldığımda sesi yüksekti ama bakımdan sonra ve kurumları gittikten sonra bariz şekilde kısıldı. Şimdi motor ısınana kadar Massey Ferguson gibi çalışıyor ısınınca susuyor :)
Birde bende komple ses yalıtımı olduğu için yol, rüzgar ve asfalt sesi çok azaldı geriye birtek motor sesi kaldığı için ısınmadan önce biraz rahatsız ediyor. Haftaya konsolu söküp komple yalıtım yapıcam. En azından kabin içinde sessiz bir ortam sağlarım diye düşünüyorum.

Geri