Dizel-Otomatik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeyilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beklentılerle alakalı bısey bu heralde. hondamla kıyas yapıyorum tam otomatık. hıcbırınde o verımı alamadım. vıtes gecıslerını hondada hıssetmıyorum. corsanın easylerı ıle alakası yok. once araba boşa alıyo sankı orda bı sure beklıyo sonra vıtes değışıyo. değışık bı sıstem ben hıc begenmedım.

Melih aynı dediğin gibi zaten.önce vitesi manueldeki gibi debriyaja basarak boşa alıyor sonra diğer vitese atıyor.
kıyasladığın honda tam otomatik.onunla kıyaslayınca daha farklı.
tercih meselesi.ben daha önce 6 ileri tam otomatik vitesli bi araca sahiptim.onu easyden daha çok beğeniyorum.ama easyden de oldukça memnunum.

bıde easylerde hill holder ( yokuş destek sistemi ) yok ise , paralel park esnasınde eğer rampa bir yerde iseniz size zorlu anlar yaşatabılır , el freni ile mutlaka desteklenmeli.

30-40 bin civarında bi kaç tane var ama işte bu easytronik şanzıman için, benzinli de değil ama dizel de pek olumlu şeyler duymuyorum.

slm arkadaşım opel düşünmen çok güzel ama gerçekten otomatik tavsiye etmeyiz. araç almayı düşünüyorsan opelde bakımları ile birlikte en ii şekilde yardımcı oluruz.

Geri