Dizelde hangi Akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizelde hangi Akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?

• Shell

Oy: 120 45.3%
  • Total

Oy: 23 8.7%
  • Petrol Ofisi

Oy: 25 9.4%
  • Opet

Oy: 74 27.9%
  • BP

Oy: 18 6.8%
  • Full

Oy: 5 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    265
Ynt: Dizelde hangi Akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?

Şunu da ekleyeyim menzil olarak opet biraz daha fazla idi ama sürüş keyfi olmadıktan sonra bir işime yaramaz.

Motorinin ince kalın olması menzilde çok belirleyici. Menzili fazla dediğimiz motorinin kalın olması pompa tarafından çekiliip motora sevkiyle alakalı diye biliyorum. İnce motorin pompa tarafından enjektörlere daha rahat pompalınıyor. Bir de önemli olan motorinin setan değeri. Bu da mazotun silindir için sıkışırken erken patlaması yada daha geç patlaması. Erken patlayan yakıt hava karışımı daha sesli çalışmasına ve çekişin düşmesine sebep oluyor. Setanı yüksek olan daha yüksek sıkışmada patlatıyor bu da pistonun en üst noktada patlayarak daha fazla sıkışmaya olanak sağlıyor ve bu da daha şiddetli bir patlama demek dolayısıyla daha fazla güç demek.

Seçenekler arasında FULL göremedim ama artık o da bir hayli yaygınlaştı. Hiç kimse tercih etmiyor mu FULL'ü?

valla ben total alıyorum hiç değişmedim o yüzden performansınıda kıyaslıyamıyorum :)

Total

Petrol ofisini uzun zaman kullandim cok memnundum

Shell V power kullaniyorum. Gtl yuksek hacimli motorlara yonelik bir yakit, daha akiskan.

Araci alali 1 sene oldu yakitimi Opet harici hic bir yerden almadim.. Bu gune kadarda yakittan kaynakli partikuler arizasi ile karsilasmadim.. Sizin basiniza geldi mi hic??

fullden alıyorum çok memnunum performans çok iyi ayrıca çok ucuz birde bedava yıkama var birde üstüne biraz borç istesem verecek gibiler bukadar güzellik bir arada, başımıza bir iş açılacağı belli ama dur bakalım bilgilendiririm daha sonra.

Bende son 2 depomu FULL'den aldım.Heryerde adı çıkmış fakat bence diğerlerinden hiç farkı yok.210 liraya dolan depoyu dün 180 liraya doldurdum.Ayrıca araçta akaryakıttan kaynaklı problem çıkarsa ödeme garantisi veriyorlar sözleşme imzalamak sureti ile.

http://www.fullgaranti.com.tr/Full1.html

Bu linkten inceleme yapabilirsiniz.

Geri