Ynt: Dizelde hangi Akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?
bende hep shell'den alıyordum aracı aldığım ilk günden beri ama Erz'deki 2 shell'den de aldığımda partikül filtresi uyarısı vermesi (aldığım ilk gün fan açtı) ve ustamında kışın donmaması için PO'yu tavsiye etmesi (Erzurum'daki arkladaşlar için yazayım AVM'nin ordaki PO) üzerine PO'ya döndüm şimdilik bi sıkıntı yok maşallah. performans ve menzil olarak çok bi fark var mı derseniz inanın çok fark edemedim.
Aydıncım gelelim senin şu Burdur'daki PO'ya ben yazları Burdur'a gidiyorum Antalya'ya da bu hangi PO ise tadına bakmak istiyorum steeringwheel steeringwheel steeringwheel eğer hatırlıyorsan yerini tarif edebilir misin? 032questn
bende hep shell'den alıyordum aracı aldığım ilk günden beri ama Erz'deki 2 shell'den de aldığımda partikül filtresi uyarısı vermesi (aldığım ilk gün fan açtı) ve ustamında kışın donmaması için PO'yu tavsiye etmesi (Erzurum'daki arkladaşlar için yazayım AVM'nin ordaki PO) üzerine PO'ya döndüm şimdilik bi sıkıntı yok maşallah. performans ve menzil olarak çok bi fark var mı derseniz inanın çok fark edemedim.
Aydn link' Alıntı:Dizel kullandigim yillar v-power'dan hic sasmadim. Shell gayet basarili. Ve her akaryakit firmasini deneyerek karar verdim. Yalniz bir defa tatil icin Antalya'ya gitmistim, donuste Burdur uzerinden gelirken daha cok tirlarin mazot doldurdugu bir PO istasyonu gordum ve mazot alma zaruretim dogdu. Yahu PO istasyonundan daha oncede almistim ama orda artik nasil bir etki olduysa, Antalya/Mersin yolunu bilen bilir, araba sanki şaha kalkti. Gaz tepkisi artti, performans aldi basini gitti. Araba megane'dan mclaren'e dondu. Tabi bir daha da kullanamadim. Benzine gectim hala shell'den alirim.
Aydıncım gelelim senin şu Burdur'daki PO'ya ben yazları Burdur'a gidiyorum Antalya'ya da bu hangi PO ise tadına bakmak istiyorum steeringwheel steeringwheel steeringwheel eğer hatırlıyorsan yerini tarif edebilir misin? 032questn