Doblo Otomobil Olarak Ruhsatlandırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi sorun çıkacağını zannetmiyorum bende Fiorino nun otomobil olanına bakıyordum otomatik ama Astra denk geldi buna döndük :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi sorun çıkacağını zannetmiyorum bende Fiorino nun otomobil olanına bakıyordum otomatik ama Astra denk geldi buna döndük :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde yakıt değerleri filan da fena değil 5.6 şehir içinde. Eğer ki bu araçları yüke vurmadan kullanılması durumun da ömürlük diye bilirim. Neticede aracın amacı belli ama bizim kullanım amacımız da ortada. Malzemesi yük taşımaya uygun olan bir aracı binek araç olarak kullanmak ne kadar yıprata bilir ki?

abi bizim arkadaşlarda 2010 modeli vardı binek fakat bunu her polis çevirirdi şehir içinde ruhsat kontrolünden sonra sallarlardı çocuğu fakat manyak yol tutuyordu 90 100 dağ yolundan indiğini bilirim hiç salmamıştır kendisini:)

abi bizim arkadaşlarda 2010 modeli vardı binek fakat bunu her polis çevirirdi şehir içinde ruhsat kontrolünden sonra sallarlardı çocuğu fakat manyak yol tutuyordu 90 100 dağ yolundan indiğini bilirim hiç salmamıştır kendisini:)

Özellikle tork çok yüksek ya. Rampa filan dinleyecek bir araç değil hız konusunda ise zaten bu araçlardan hız beklemek biraz mantıksız olur. Ama yük konusunda yüzünü insanın karartacak gibi değil. Birde harbi dolu bir araç.

Özellikle tork çok yüksek ya. Rampa filan dinleyecek bir araç değil hız konusunda ise zaten bu araçlardan hız beklemek biraz mantıksız olur. Ama yük konusunda yüzünü insanın karartacak gibi değil. Birde harbi dolu bir araç.

abi 1.3 1.6 ikiside yeter 1.3le 200 görüyorum düm düz yolda daha ne olsun hele birazda kurcalarsan 200üde aşıyor ayrıca öyle benzinli gibide nazlı değil altının yüksek olması köy yolu için ideal fakat fazladan karter koruma yoksa takmak gerek 378tl bizim 1.3lerin karteri yolda kalmada hediyesi:D

Ama 1.6 daha bir hayvan gibi duruyordu :D al beni ver odunu modun da idi :D

Çağatay bunların arka koltukları yatıyor değil mi?

abi eski kasanın kiler yatıyor minyatür kale maç yapılacak düzeye geliyor:)biz ünideyken tatile gitmiştik geceleri koltukları yatırıp uyurduk:)

abi eski kasanın kiler yatıyor minyatür kale maç yapılacak düzeye geliyor:)biz ünideyken tatile gitmiştik geceleri koltukları yatırıp uyurduk:)

Vay desene bu tam benlik :D dağa taşa vur gitsin. Bakalım benim aracın yasal süresi dolana kadar ağzımın suyu akarak bakmaya devam edeceğim sanırım. O aradan geçen zaman için de daha da farklı model ve kasaları kesin çıkar ;)

Geri