Combonun yeni kasasında zaten 1.6 var diye hatırlıyorum.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağatay zaten bana verilen fiyat 69 000 TL idi. ÖTV indiriminden sonra 45000 TL bir rakama kadar düşüyor. 14 000 TL kadar bir indirim söz konusu birde pazarlık falan filan derken 2 000 TL öyle inse 16 000 TL eder ki az bir rakam değil.
Bugün bir haber de okudum. Şubat ayından sonra sıfır araç satışlarında aşırı şekilde bir düşme olduğu konusunda idi. Aslında buradan tüm tüketicilere seslenmek isterim. Almayın kardeşim bir çuval para vererek araç almaz iseniz. Araçları ellerin de kalır ve fiyatlarını aşağı çekmek zorunda kalırlar. Çekmezlerse kendileri bilir. Sürekli vatandaş para ödeyecek değil. Biraz da araç satıcıları isyan etsin araçlar elimizde kaldı diye![]()
abi insanlar napsın hayatta bir çok sorunla uğraşırken birde eski arabanın derdiyle uğraşmayayım diyerek birazda hevesten vb sebeblerden borç harç araba alıyorlar.
alınmasa burunları havada olan firmalar mecbur indirim yaparlar tabi ama insanlarda bir nevi almakta haklı.
adamlar arabaları hatta hertürlü makineyi öyle bir üretiyorlarki sanırsın içinde belli tarihlerde bozulacak parçalar konmuş gibi...
sıfır alıyorsun 3.yıl cırtlamaya başlıyor. 5. yıl kendinden soğutmaya 7. yıl sat beni yoksa sen bilirsin dercesine sorun çıkarmaya başlıyor...
tabi istisnalar kaideyi bozmaz...
abi aynen bikacgunden fazla bekleyeceksem hevesim kacar...
ama tok saticilarimizin kuyruklari hakkaten akilalcak gibi degil...
benim abim de 2006 model doblo 1.3 multijet premio var.o zaman sıfır almıştş hala kullanıyor.Abim de otomobil ruhsatına çevirmek istemişti.Bunun için proje çizilmesi gerekiyormuş fakat araç dolu olduğu için mühendis projeye ekleyebileceği bir şey yokmuş.Sonuç olarak çok uğraştırıcı olduğundan vazgeçtik.Şu anda kamyonet olarak geçiyor ruhsatta yavaş gitmek dışında pek sıkıntı yok
Hım o zaman demek ki araç üzerinde bir değişiklik olması gerekecek. Benim aldığım hangi araç olursa olsun değişim oluyor. Neticede elimle kullandığım için araca elden gaz ve fren tertibatı takdırıyorum. Onun da projelendirilmesi gerekiyor. O zaman otomobil ruhsatı kesin kez alırım.