donan camları en kısa sürede nasıl çözüyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işyerınde uzerımı değişmeden önce basarım marsa uzerımi değişip dukknı kapatana kadar araçtakı buzlar çözulmus su olmuş ve akmaya başlar:)

kalorifer nası çözüyo anlamdım .arkalar rezıstans açık olmasına ragmen çözülmesi baya sürüyo.

kragı düşüo arabanın üstüne we bayada kalın oluo onuda geçirmenin en kolay yolu sıyırmak bence kazımadan

kragı düşüo arabanın üstüne we bayada kalın oluo onuda geçirmenin en kolay yolu sıyırmak bence kazımadan
gokalp burdakı kırayı görmelısın kap kalın vallaha 2 dakıka suruyor surmuyor marşa basıp kapıyı kapatıyorum kalorıfer ve rezıstansı acıyorum aracında sular damlıyor:) neden kazıyorsunuz anlkamıyorum

bende çalıştırıyom ama hiç beklemeden yola çıkıyom en iyisi kazımak galiba. kalorifer soguk üflediğinden cama pek etki etmiyor.

eskiden cama sıcak su dökerlerdi. Hemen çözülürdü buz.

bugün abi arkım tavsiye etti. praktikerde satılıomuş. camsil gibi bi sprey cama sıkıp sileceği çalıştırnca buz falan kalmıomuş. ben de yrn alıp deneyecem. çok mantıklı geldi hem de cam çizilmemiş olur

kalorıfer 2 dakıkada çözuyor arkayıda rezıstans çözuyor. cam suyu alkolu oldugu ıcın oda yardımcı oluyor. elımı bile değmeme buza 2 dakıkada çözulur

keşke burda da o kadar kolay olsa,,arabayı ısıtıp buzunu çözene kadar 15 dakka en az uğraşmak gerekiyor.soğukta yürümek daha mantıklı..

Arkadaşlar sizin oraları bilemem ama Düzcedeki soğuk ve ayazı yaşayan biri olarak elma hariç hepsini denedim. Tek çare akşamdan cam ustune karton koymak. Su olayına gelince anında donuyo burda. Örneğin bu sabahki sıcaklık -3 tü.

arkadaşlar ben bankamatik kartı ile kazıyarak çözüyorum. ama ileri günlerdeki don olayında kart geçerliliğini sürdürürmü bilmem :) işte o zaman başka çözümler denemek gerekiyor.

Geri