donan camları en kısa sürede nasıl çözüyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gokalp burdakı kırayı görmelısın kap kalın vallaha 2 dakıka suruyor surmuyor marşa basıp kapıyı kapatıyorum kalorıfer ve rezıstansı acıyorum aracında sular damlıyor:) neden kazıyorsunuz anlkamıyorum

rezistansım çalışmıyor neden se elektrik war üstündeki led de yanıyo elektrik gelmiyo ama kablolarında problem war sanırım ayrıca :D 2 dk beklersem okula geçkalırım :D zaten erken gitme gibi bi adetim yoktur:D arkadaki rezistanslar sağlam ama

sabah yanımda sıcak bir su ile arabanın başına gidiyorum en hızlısı bu :D

Bende buz kazıyıcısı var..Ama üşendiğimden kendi tarafımı kazıyıp çıkıyorum yola

kazıyıcı işimizi görüyor,kazınmayan yerlerde 5dk sonra eriyor :D
bizim burda da camsuyu bile hemen donuyor
buzluyken silecek suyuna basmak akıl karı değil silecek lastikleri haşat olur buzun üzerinde

Az önce Kargo Ile 120 Saat Buz Tutmaya Karşi Etkili Olan Bir ürün Aldim..deneyeceğim Bakalim Tutacak Mi.

cam suyunu denedim olmadı cam temizleniyo ama bu seferde cam suyu donuyo.

ankaranın en yüksek yerinde oturan ve en cok ayaz yaşayan biri olaraktan(misal bu sabah -10 u gördüm araçta) büyük marketlerden buz çözücü cam sil gibi fısfıs bişey aldım gecen sene...
camsil gibi sıkıyorum cama direk eritiyor hepsini...
en güzel en sorunsuzu ama gercekten soguk yerde camsili sıkınca eritiyor fakat tekrar cam sil donuyor;)...

dediğim gibi buz çözücülerden alın....

içinde alkol olan herhangi bir ürün cama spreyle sıkılırsa çözüyor

bugün abi arkım tavsiye etti. praktikerde satılıomuş. camsil gibi bi sprey cama sıkıp sileceği çalıştırnca buz falan kalmıomuş. ben de yrn alıp deneyecem. çok mantıklı geldi hem de cam çizilmemiş olur
Dünyanın 8. harikası ben 2 senedir kullanıyorum valla çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.

Geri