Dörtlü Sinyal - Flaşör - tasarımım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
paylaşım için saol arkadaşım

uzun bir aradan sonra... halen talebin olması ve ailemize faydalı olabilmek adına, her nekadar uygulamanın maliyetsiz olması söz konusu olmasa da,
konuyu güncelleyerek, isteyenlere ücretsiz olarak bu uygulama ile ulaşmak istiyorum..

cimg6594m.jpg

cimg6611g.jpg

cimg6598.jpg

yukarıdaki modeller mevcut şimdilik...
uygulamayı mevcut 4lü flaşör tuşuna direkt yapıştırarak uygulama mümkün ancak bunu önermiyorum titiz bir tasarımcı olarak... arkadan gelecek ışık hüzmesi üçgen simgesini de aydınlatacağı için logoların karışması söz konusu olacaktır..

mevcut 4lü flaşör tuşunda üçgen simgenin olduğu 16*16mm lik kare alanın boşaltılması ve yerine şeffaf plastik malzeme doldurulması uygulamayı kusursuz kılan ve tavsiye ettiğim yöntem olmakta...

geriye kalan ise lexan sticker'in tuş üzerine yapıştırılması... hepsi bu...

elimde falza adet olmamasından dolayı - az da olduğunu sanmıyorum ama - daha çok C sahibine ulaşmak adına sizlerden isteğim, sizlere Opelim.NeT ailesi olarak sunduğumuz bu uygulamayı suistimal etmemeniz.. ancak benim 2 farklı konsolum var, ara ara değiştiriyorum vs gibi açıklamalarınız olursa istediğiniz 2 farklı renk/model i de verme şansımız var ancak dediğim gibi biz bir aileyiz.. tüm fertlerin mutlu olması tek dileğimiz..

bir tasarımcı olarak her zaman yaptığımız tasarımın-modelin, beğeni kazanması ve daha çok kişi tarafından takdir edilmesi bizler için en büyük haz olmakta...

pm ile ulaşılması yerine hepimizin beraber takip etmesi adına konu üzerinden isteklerinizi yapmanızı rica ediyorum...

modeller ilk resimde sırasıyla soldan sağa 1 den 11 e kadar...

son olarak.. eğer tuş üzerinde boşaltma ve şeffaf plastik ile doldurma işlemini “ben yapamam” “yaptıramam” derseniz bana göndermeniz yeterli...

Saygılarımla,
İyi Forumlar,
Opelim.NeT

vestellogo.jpg

Umut KARAGUN
Tasarım Mühendisi
Buzdolabı AR&GE Bölümü

VESTEL Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Organize Sanayi Bölgesi, 45030 Manisa-TÜRKİYE
Telefon : +90(236) 226 30 00 Ext: 1344
Faks : +90(236) 226 31 30
E-posta : umut.karagun@vestel.com.tr
mhzorlulogo.jpg

çalışmanı ve paylaşımını kutlarım. bu akrilik seffaf kaplama olayını nasıl yapılıyor bılsem denemek ısterdım ama gerı donusu olan bır uygulama değıl sanırım 16X16mm lık alan boşaltıldığına gore. her ıhtımale karşı aynı malzemeye basılmış 4 lu flaşör sticker ı da almak lazım :) bırgun tuv de sorun çıkar veya satarken takacak olursak :)

Son düzenleme:
tüv de sorun mu:) yok melih hayatta çıkmaz.. hehee..

istersen çıkma flaşör tuşu al ona yapalım... orjinali kesmeyelim...

flaşör sticker almak mı :) üstteki fotoğraftakilerden beğenmen yeter...
ben göndericem zaten onu ücretsiz...

valla bravo!

isteyen yok mu abi:D:D

Geri