Dörtlü Sinyal - Flaşör - tasarımım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ankara ekibini bilgilendirelim... kahraman, yunus :) corsa C ler.. yollayayım mı sizlere?

Umut bn direk üzerine yapıştırmak ıstesem?bnada gönderebilirmisn?

tabi ki barış ama arkadan gelen ışık yetersiz kalabilir gece... yine de karar sizin...

yarın yapım şeklini içeren bir iki fotoğraf eklerim bu arada sizler için :):)

adresi gönderebilir misin? bu arada istanbul ve ankara başta olmak üzere tüm şehirlerden 1den fazla talep gelebilirliğini de göz önüne alarak kargo gönderimini toplu yapmak - kargo ücretinin maliyetini azaltmak - adına bir kaç gün beklemede kalalım :):)

flaşör tuşunu göndermek ve tuş üzerinde bahsettiğim boşaltma ve şeffaflaştırma işlemini yaptırmak isteyen olur ise adresim yukarda tekrar hatırlatayım...

beklerim prob.olmazda haftasonu buluşmaya yetişirse iyi olur :)

arkadaşlar... cuma günü kargoya veriyorum...

cuma sabah 9 a kadar buradan taleplerinizi alayım...

1.tunerman - no5 (OPC)
2.barış - no2 (irmscher)
3.khrmn-e3 - HANGİ MODEL kahraman... buraya belirtelim :):)
4.uğurkuzu - no6 ve no8 (opel logo- opel yazı)
5.vladimir - no1 ve no6 (i logo- opel logo)
6.
7.

listeye isim bekliyorum...
tuş üzerinde üçgen logonun şeffaf plastik yapılmasını isteyen bana tuşu göndersinn...

sevgilerle..

umut o kestiğin yer 1. sayfadakı resımlerde bıraz bellı oluyor. acaba gunduz vaktı cekılmış resmı varmı. cunku o 16X16mm lık yer senın resımlerde dıkkatlı bakılınca bellı oluyor cozunurluk duşuk olmasına ragmen. gunduz belırgınlıgı nasıl. teşekkurler

o ilk resimlerdeki normal siyah kağıt üzerine çıktı alarak yapılmıştı o yüzden.. :D:D
sticklar daha sonra geldi üreticiden... gündüz ve gece hiçbir problem yok meraketmeyin...

lexan malzeme bunlar... logolar hariç hiçbir yerinden ışık geçirmiyor...

evet isteyen varsa listeye adını eklesin... tekrar hatırlatayım.. bana maliyetli olmasına rağmen opelim.net ailesine paylaşmak adına ÜCRETSİZ veriyorum.. sadece kargoyu alıcı ödemeli yapacağım... o yüzden İST - ANK vs talepleri daha çok olursa toplu kargo ile o ücreti de paylaşabilirsiniz aranızda :D:D

zaten zarf ile gönderilecek.. en düşük kargo ücreti olacaktır.. ağırlığı bile yok ki:D:D

listeye bekliyorum arkadaşlar... maksat paylaşmak...

Geri