lyolcul, oglum senin anlayışına ŞAŞAYIM, senin zekan bu kadar anlıyorsa ben birsey demem
bu arada zeka savaşına girmeyelim orada tokatlarım seni, din konusunda iyiyim demem
ama o konuda bazı arkadaşlar vardı sitede onları dinleye dinleye bu hale geldik, son 12 senede ülkedeki ateist sayısında %3 artış olmuş 50 ilde 122.000 kişiye sormuşlar, son 3-12 sene icinde ateist olmuş insanlar. Sormak lazım niye ??
Birilerinin zorla DİNDAR NESİL YETİŞTİRCEZ diyip sonrada ülkeyi talan etmesi, öte yandan ELKAİDE- TALİBAN birde IŞID gibi kavşakların insanları kurban gibi kesmeleri
insanlaın ALLAHA olan inançlarını zedeledi. Diyecen bunlar GAVURUN oyunu, bunlar
CIA ajanı, bende diyecem EY MUSLUMAN, allah akıl dagıtırken sadece GAVURLARA mı
verdi muslumanlara hicmi dagıtmadı. Neden paralı muslumanlar altın wc e zıçarken
fakirlerine DUA ET, NAMAZ KIL ALLAHH SENİDE SEVSİN masalını uyduruyorlar.
Bana biri bunu dese ülen madem ALLAH FAKİRİ SEVİYOR seni hic sevmiyor bana
öğüt verecegine ALLAH a kız neden beni böyle yarattın diye yada tum mal varlıgını
bana ver sen cennete git bende bari bu dunyada mutlu olayım derim ki DEDİM De
AKP li bir vekil ile yuzyuze geldigimde bu cevabımdan sonra bozum olup gitti.
Sonra polislerden fırca yedim ama babam sagolsun avukat arkadaşları sayesinde
yırttık soruşturmadan, efendim benim sectigim VEKİL bana dava acıyor, benim
oyumla oraya gelmiş (yani göreceli olarak) , ördegin cıktıgı kabugu sevmemesi gibi.
Gececen oglum bu hikayeleri, bak diyorum sana arapların %90 i cehenneme gidecek
1 sene arap ulkelerinde iş yaptım, HEPSİ: EN ADİ o.Ç ve HIRSIZ. O kadar hırsızı toplasan var ya bunlara degil ISLAM, daha 10 din gelse adam olmazlar. O yuzden
ALLAH ortadogıuy adam edecem diye MUSAYI yollamış MUHAMMEDİ yolllamış ama
ARAPOĞLU ARAPLAR, sözde dindar özde KİNDAR ve HIRSIZ. O yüzden de kıyamete
kadar böyle sürünsünler diyorum.
lyolcul, sanada ALLAH akıl fikir versin diyorum