- Konuyu Başlatan
Ynt: DRL gündüz farı ve arka kapı hoparlör uygulama
Sagolun teşekkür ederim ufak tefek eksikleri tamamlamak gerek
Sagolun teşekkür ederim ufak tefek eksikleri tamamlamak gerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygun bir anda konuya akşam fotoraflarınıda atacağım güneşli havada yeterince belli olmadı ama gayet şiddetli yanıyor. Aynı şekilde bende ayrı hat çekip bir buton ile düşünüyordum Kenan bey in yaptığı gibi ama ustamız herhangi bir şekilde kablo veya sokete zarar getirmeden yapacağını biraz daha uzun süreceğini söyleyince güvendim ve yaptırdım yoksa buton a kadar kendim almıştım uzun far huzmesinin içindeki soketten enerji alındı hiçbir kablo soyma işlemi olmadan aksi halde kesme biçme işlerini pek sevmiyorum.sallierim link' Alıntı:ben begendim çok güzel olmuş.sisler için ayrı anahtar bağlanamsından yanayım ben.ya da arka sis lambasına bağlanılıp birlikte yanması sağlanabilir.ya da arka iptal edilir direk öne verilir o şekilde de güzel olur.ama siz böyle tercih etmişsiniz eminim bu da güzeldir.akşam fotolarınızı da bekliyoruz
Teşekkür ederim kasım beyKasım Çınar link' Alıntı:Guzel olmus gule gule kullan
niko22 link' Alıntı:Hayırlı olsun güle güle kullanın, aynı süpürgeden bende de var iyi çekiyor güzel iş görüyor, arka kapıya hoparlör taktırırken bana da kasnak takılmadı herhangi bir sıkıntı yok, kablosu hazır vardı, çoğunlukla tesisat kablosu oluyor ama takan arkadaş bir araçta daha çıkmadığını söylemişti, belli bir zamandan sonra ondan da çalmışlar demek 023hm
Gayet güzel toz taş parçaları ekmek kırıntıları bisküvi falan bunlar için ideal 30-35 TL civarında internetten almıştım şarjlılar işe yaramıyor pil ömrü kısa Bagaja yetişmez ama arka koltuklara kadar çok rahat yetişiyor sorunsuz eğer bagaja yetişsin istiyorsanız aldıktan sonra kabloyu kesip ek yapın problemsiz yetişecektir o zaman elektrik bandı ile iyi bir şekide ek yerinizi sararsanız hiçbir sorun yaşamazsınızwave61 link' Alıntı:gerçekten işe yarar mı hocam süpürge alacağım aklıma takıldı questionnn kablo uzunluğu nasıl bagaja yetişiyor mu questionnn
Valla benim araçta malzemeden çok çalmışlar vites altı ledin de soketi yoktu çakmaklığa bağladık hoparlör kablosunuda ben çektim iyiki motorunu koymuşlar içine acaba niye vites altı ledi bıraktılar kesin unutmuşlardırniko22 link' Alıntı:Hayırlı olsun güle güle kullanın, aynı süpürgeden bende de var iyi çekiyor güzel iş görüyor, arka kapıya hoparlör taktırırken bana da kasnak takılmadı herhangi bir sıkıntı yok, kablosu hazır vardı, çoğunlukla tesisat kablosu oluyor ama takan arkadaş bir araçta daha çıkmadığını söylemişti, belli bir zamandan sonra ondan da çalmışlar demek 023hm