- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederimdaos009 link' Alıntı:hayırlı olsun güle güle kullanın güzel olmuş.
Teşekkür ederim sis farı açığını görünüm olarakda olsa bu şekilde doldurduk sıradaki işlemde kedi gözlerinide bu şekilde yapmayı planlıyorum forumdan bir arkadaşımızın yaptığı gibi bakalım hayırlısı artıkGNSpower link' Alıntı:Süper görünüyor videolarda.
adRe J link' Alıntı:Teşekkür ederim sis farı açığını görünüm olarakda olsa bu şekilde doldurduk sıradaki işlemde kedi gözlerinide bu şekilde yapmayı planlıyorum forumdan bir arkadaşımızın yaptığı gibi bakalım hayırlısı artık
Elimizden geldiği kadar farklılık yapmaya çalışacağım şerit led kullanmamaya gayret göstereceğim biraz daha zamanı var araştırıyorum şimdilik nasipGNSpower link' Alıntı:Konu kedi gözü olduğunda yapılabilecek varyasyonlar muazzam, iş tamamen hayal gücünüze ve keyfinize kalıyor zaten. (
adRe J link' Alıntı:Elimizden geldiği kadar farklılık yapmaya çalışacağım şerit led kullanmamaya gayret göstereceğim biraz daha zamanı var araştırıyorum şimdilik nasip
O kadar çok bağlantı yapmam heralde ya daha nacizane birşey olur sizin düşüncenizide bir canlı görmek lazım aslında belki fikir verirGNSpower link' Alıntı:Ben olsam sis lambası, park, fren ve geri vites için ayrı bağlantılar yapardım. (Nasıl mı yapardım, hiç bir fikrim yok o yüzden yapamadım zaten) (
adRe J link' Alıntı:O kadar çok bağlantı yapmam heralde ya daha nacizane birşey olur sizin düşüncenizide bir canlı görmek lazım aslında belki fikir verir