dti'ciler hangi mazotu kullanıyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben aylarca geldiğimde eurodizel diye opetin ucuz versiyonunu kullandım sonuçta üzerinde eurodizel yazıyor dedim sarı renkli pompa değil mavisi :)

bu arabaya yarı yağ yarı mazot koy yine çalışır,ama bit kadar port olduğu için çabuk kurum tutar...
sen 20 litre mazot alıyosan 300 ml civarı koy,pompanı enjektörünü temiz tutar...

ne yağı koyacaz 10 numara mı :D

güzel 10 numara yağ yokki...o yollarda gördüklerinden koyma...ne olduğu belli değil..

ucuz yollu açık mineral yağ koyabilirsin 10 veya 20....
çok koymayacan zaten az bir miktar,hem yağlasın hem temiz tutsun diye..

1.7 neleri yakmıyor bi bilsen :)
8489146459_1ea94f6d8a_b.jpg

Dizelciler arabanıza kullanılmış kızartma yağı koyabilirsiniz motora hiç bir zarar vermediği gibi mazotla yaptığınız yolun aynısını yapabiliyorsunuz , Discovery Channel da MhytBusters ekibi tarafından 90 model dizel bir mercedeste bu deney test edilip onaylanmıştır :)

Deneyde arabanın deposuna tamamen boşken bir litre kullanılmış ayçiçek yağı döküldü ve bu şekilde test yapıldı sonuç araba sorunsuz çalıştı ve 1 litre mazotla gittiği yolun aynısı kadar gitti

pederin arkadaşı her allahın günü onla gidiyor,golf 2 de ama mekanik enjeksyon...
common rail e koy bak ne oluyor :D

arkadaşlar turbo dizellere sadece kullanılmış yağ koyarak kullanmaya kalkarsanız, aracı mahvedersiniz, klasik dizellerde haklısınız sıvı olan yer tür yağlı maddeyi araç yakar ama turbo diesellerde böyle bir olay yok, lütfen dikkatli açıklamalar yapalım, 2 gün sonra birileri corsa d ye kızartma yağı koydum araba dağıldı diye ağlamasın sonra bu sayfalarda...

Geri