Ynt: Dün aldığım Astra J Sedan aracımda far buğu sorunu
bugün baktım benim arka stoplarda buhu yapmış. sanırım bu tüm araçlarda oluyor.
bugün baktım benim arka stoplarda buhu yapmış. sanırım bu tüm araçlarda oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende yok hocamdaos009 link' Alıntı:bugün baktım benim arka stoplarda buhu yapmış. sanırım bu tüm araçlarda oluyor.
bu durum birazda aracı teslim aldığınız hava ile de alakalı galiba çünkü ben teslim aldığımda havs baya soğuk tu soğuk havada araç yıkandığında far buhar olur normal dendi bana.sallierim link' Alıntı:bende yok hocam
gulumsek link' Alıntı:arkadaslar ısımın yogunlu nedenıyle bugun gıdemedım servıse baska bırınıde gondermedım aracla ne konuscagını bılemez onların dılınden ben anlıyorum fakat yarın ılk ısım servıse gıtmek olacak bu arada lpg ıle sorunumu soran arkadasıma soyle acıklayıcı cevap verm 2008 model 207 dızel ful aracımı bu araca lpg takılabıldıgı anlasmalı oldukları fırma bulundugunu arac ıle uyumlu oldugunu kesınlıkle ve kesınlıkle garantının bozulmayacagını dile getirdiler kı bu surec 1 ay surdu 1 ay boyunca hergun tekrarladım lpg ıle taciz ettm servısı satıs bolumu her seferınde bı problem olmuyacagnı dıle getırdıler bende aldım aracı ortalama 4 full depo benzın ıle kullanın denıldı onuda yaptık en son anlasmalı oldugu Adana Landırenzo Olgun Lpg de toplam 1850 nakıt olmak anlastık aynı sekılde bu fırmada bı sıkıntı yasamıyacagımı soyledı ve lpg takıldı arac yenı dıye hıc yuklenmıyordum gayet sakın kullanıyordum takıldıgınn ertesi gunu uzun gıtmek zorunda kaldım arabaya biraz yuklenım dedım 2500 devırı gectıkten sonra sankı aracı bırı elıyle tutmus sallıyor besık gıbı asırı sekılde tekleme yapıyordu neyse ertesi gun lpg fırmasına gıttım yazılmda problem vardır aksam arayıp gıderıldıgınnı dıle getırıp aracı teslım alacagımı soyledır aracı aldım 2 km gıtmedım kı tekrar aynı problem tabı bu sefer aynı sakınlık ıle gıtmedım fırmaya agızlarına sıctım neyse sudur budur 2 ay surdu bu sorun enn son lpg firması sızın aracınızın subapları magnezyum alasımlı o yuzden uymuyor sistemı cıkartıp paranızı ıyade edecez denıldı oyle oldu aradan zaman gecmeden opel ıle ıletısıme gectım sahtekarlık ıle yalanla mal satıyor bayınız ben o kadar parayı bunları yasamak ııcn vermedım dedım bayı ıle ıletısıme gecıp sızın sorununuzu halledecez beyefendı denıldı ve oyle kaldı aracı servıse cagırdılar gorturdk emme manıfoldnun zarar gordugunu lpgden dolayı garantı dısı kalacagını soyledıgı anda sen sakamısın sen kendı agzınla bana demedın mı garantı ıle ılgılı bı sıkntı yasamıyacagımı derken ben orayı bırbırıne katıp mahkemeye vercegımı soyleyp ayrıldım tam avukat ararken bı arkadasımn da aynı olay basına geldıgını soyledı Türkiye GM Müdürlüğü ıle ırtıbata gectım artık nasıl bı tacızde bulunduysam adamlara bayı ıle nasıl bı gorusme yaptılarsa aracıımın onarıımınn ucresız garantı kapmasında yapılacagını dıle getirdiler ve sorunum cozuldu ... biraz uzun oldu ama yazım acıklayıcı olmustur umarım
Öncelikle gecmis olsun ben bu olay şanssızlık talihsizlikdelikadir24 link' Alıntı:Geçmiş olsun bunada şükür demek lazım ozmn. LPG Takmamak lazım ozaman !
kontagi cikarip bi sure bekleyip tekrar takin duzelir.seozza link' Alıntı:Arkadaşlar sorun için biraz daha bekleyip sonradan servise başvurmaya karar verdim.. Araç garanti kapsamında nasılsa, kendisi düzelmezse servise görüreceğim. Bir de aracımın teyibinde usb kullanıyorum, araç dil seçeneklerinde türkçe ayarlı ama usb den klasör seçmeye çalışınca menü ingilizceye dönüyor. Bu problemi yaşayan var mı aranızda ?? Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar...