Dunlop 185/60/15 SP Sport 01 84H

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkany

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Lastiği kullanan , bilen arkadaşlar tavsiye eder misiniz ? Tavsiye etmeyen arkadaşlar hangi lastiği önerirsiniz :D

ben bunun 14 inç olanını kullanmıştım, dişlerinin arası dar ama çok kanalı var, daha önce kaymaya meyilli olduğu yerlerde çok iyi tutuş sağlamıştı.

ben bunun 14 inç olanını kullanmıştım, dişlerinin arası dar ama çok kanalı var, daha önce kaymaya meyilli olduğu yerlerde çok iyi tutuş sağlamıştı.

Yorumun için teşekkür ederim. Bu lastik yerine tavsiye edebileceğin başka bir lastik varsa onu da paylaşırsan sevinirim. : )

rica ederim, pek öneri verecek kadar bilgili hissetmiyorum bu konuda...
sadece uzun süre kullanmam her an satabilirim, ıslak ya da kuru sürüşte sınırları zorlamam diyorsan uygun bulduğun her lastiği alabilirsin.

pirelli p6000

Dunlop güzel kalıteli bir markadır ama lastıgın raf ömrü bitmisse bır ıse yaramaz ona dikkat etmelisin

ben goodyear efficientgrip almıştım yumuşak hamurluymuş galiba benim çok işime yaramıştı. aracın içine giren bütün ses kesilmişti. fiyat olarakta diğer markalara oranla uygundu. sende bir araştır istersen.

Dunlop güzel kalıteli bir markadır ama lastıgın raf ömrü bitmisse bır ıse yaramaz ona dikkat etmelisin

Uyarı için teşekkür ederim. : )

ben goodyear efficientgrip almıştım yumuşak hamurluymuş galiba benim çok işime yaramıştı. aracın içine giren bütün ses kesilmişti. fiyat olarakta diğer markalara oranla uygundu. sende bir araştır istersen.

Araştıracağım teşekkürler ;) Yumuşak hamur olmasının dez avantajları var mı ?

Yumuşak lastik daha sessizdir daha iyi yol tutar nispeten daha çabuk aşınır benim tercihim her zaman yumuşaktır

Uyarı için teşekkür ederim. : )

Araştıracağım teşekkürler ;) Yumuşak hamur olmasının dez avantajları var mı ?

arkadaşında dediği gibi diğer sert hamurlu lastiklere göre biraz ömrü azdır.

Geri