Dunlop 185/60/15 SP Sport 01 84H

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz 2011 comboda kullanıyoruz,fakat aracın içerisine ugultu sesi yapıyor onun haricinde herhangi bir problem yok.

daha önce dunlop lastik kullandı. Güzel, kaliteli bir lastikdir. fiyat olarak Michelin, continantal, goodyear vb. lastiklerle karşılaştırılıp uygunsa alınabilir.

Michelin Energy Saver GRNX 185/60R15 88H XL aldım :)

dunlop lastiği 17000 km oldu kullanıyorum. lastik fiyatına göre gayet iyi. ama asla michelin lassa ya da good year değil. ben 5 tane almıştım stepne dahil. ama sağ arka lastikte kılcal çatlaklar oluştu. garip ama lastik ıslak zeminde gayet iyi ama kanallar çok ince en ufak karda hemen kanallar dolduğundan kaymaya başlıyor. karlı yollarda çok kötü. forumlarda yazıldığı gibi sessiz değil. ama o fiyata işini görür. yani sava,starmax yokohoma,hankook gibi lastiklerden iyidir ama asla michelin lassa ya da good year değil.

XL mı benim bildiğim o lastik combo gibi panelvan araçlar için binek değil
birde keşke orj lastik ölçüsünün dışına çıkmasaymışsınız 185/55R15..
ne diyelim hayırlı olsun

XL olmayabilir onda tam emin değilim. internetten copy paste yaptım. : )
Ben aldığımda da üzerinde 185/60/R15 vardı. bende herhalde orijinalleri budur diye bunlardan aldım ! şimdi siz söylediniz 55 yanak olduğunu yeni öğrendim :S

orjinali 55 yanaktır ancak bu ülkede ne kadar dar yanak o kadar takoz araba. bir de corsadan bahsediyoruz. o yüzden 60 yanak yararı olur zararı olmaz diye düşünüyorum.

Geri