Dünyanın en pahalı benzini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gene şu anda ev verimli ilerdede ekonomiye yatkın motorlar benzinliler çünkü fosil yakıt dışında alternatif yakıtlarlada çalışabiliyorlar misal lpg cng(doğalgaz) hidrojen ethanol v.b dizelde böyle bir alternatif yok illa petrokimya ürünleri iolucak fosil yakıta bağlı yada biodizel..

Dünyanın en pahalı yakıtı nın bizde olduğu tartışılmaz. artık dünyadaki en pahalı yakıtlara açık ara fark koymaya başladık. ap ayrı standartlara giriyoruz. bu standart lara yeni isim bulmalı.

hersehırde sehrın en bılınen yerınde gece arabalarla gelıp muzıgı acıp oynamayı onerıyorum.bu onerı dunku bır yazıdan esınlenerek dogmustu.varım dıyen varsa cesıtlı kanallardan duyurularımız yapalım.facebook herhalde en yaygın olan kanal olur.bır grup kuracagız.hersehırden en az bır uyemız olacak.ve uye ıle ırtıbat saglanıp organızayson yapılacak.tum sehırlerde aynı gun aynı saatte bu eglenceyı duzenleyecegız.agladık olmuyır barı gulelım olur sloganımızda.ıkı kısı ancak toplanır gıbı seyler soylenmesın.ıkı kısıyı goren ıkı kısıde katılırsa 4 olur.en ıy7ı reklam yapılan ısın kendısıdır arkadaslar.herkes sızlanıyor bırılerı bırseyler yapalım deyınce de sacma gelıyor ınsanlara. aksam 4lulerını acma fıkrı de sacma bulunmustu ama ben goruyorum valla acanları.bu yavas yavas ses getırır.
1.manısa
_________

dünyanın en pahalı benzini yunanistanda diye biliyorum ama orda bile litresi 2 dolar yanılmıyosam

ben,bir arkadaşım 1997 model lagunasına kendisinin kömürden benzin yapıp kullandığını ve arabasının herhangi bir sorun vermediğini biliyorum,arkadaş bunu anlatırken 97 oktandan bile iyi diyordu,ama nasıl yapıldığını sormadım çünkü bana hiçmi hiç güvenilir gelmemişti...

Düştüğümüz hallere bak ya

ben,bir arkadaşım 1997 model lagunasına kendisinin kömürden benzin yapıp kullandığını ve arabasının herhangi bir sorun vermediğini biliyorum,arkadaş bunu anlatırken 97 oktandan bile iyi diyordu,ama nasıl yapıldığını sormadım çünkü bana hiçmi hiç güvenilir gelmemişti...

kömürde neticede fosil yakıttır kömürü nasıl ıslah edip benzin elde etmiş bilmiyorum ama az masraflıda olduğunu düşünmüyorum.. fermantasyon süreci gene meşakatli masraflı bir işdir..

Yine zam geliyormuş haberiniz olsun...

kömürde neticede fosil yakıttır kömürü nasıl ıslah edip benzin elde etmiş bilmiyorum ama az masraflıda olduğunu düşünmüyorum.. fermantasyon süreci gene meşakatli masraflı bir işdir..
valla bilmiyorum,hiç ilgilenmediğim için merak edip litresinin maliyetini de sormadım.

Geri