'Dur' ihtarına uymadı ensesinden vuruldu !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen dünyayı ben yarattım edasıyla atla jipine alkolda al sarhoş ol üstelik benzeri suçlardan daha öncede 2 kez yakalan (Yakalanmadıklarını siz düşünün) yayaların ve diğer sürücülerin hayatını tehlikeye at, ondan sonrada polis niye vurdu. diğer yandan polisinde öldürmek maksadıyla ateş etmediği kesin istese vuramaz ancak olabilecek ihtimalleri değerlendirip ona göre silahını kullanmalıydı, diğer yandan öyle lastiğini patlatayımda dursun işi bildiğiniz kadar kolay değil. Neyse bu şartlarda vuruldu öldü bu kişi bunu haketti diye düşünüyorum. Bu olayı kınayan arkadaşlara soruyorum eğer bu vurulan kişi aracıyla birine çarpsa, öldürse meseleyi bukadar büyütürlermiydi acaba, günde kaç kişi trafik kazasında sorumsuzların yüzünde ölüyor ama kimsenin birşey dediği yok !!!

alkollü sürücüler sadece silahla ateş edilincemi kaza yapabilir yapmayın alkol alarak araba kullanan ve kaza yaparak insanları öldüren çok haber biliyoruz ve duyuyoruz bu durumda alkollü araba kullanan kişiler zaten birer suçludur bunun üstüne dur ihtarınada uymuyorsan suçunu kat kat katlamış oluyorsun....

alkollü sürücüler sadece silahla ateş edilincemi kaza yapabilir yapmayın alkol alarak araba kullanan ve kaza yaparak insanları öldüren çok haber biliyoruz ve duyuyoruz bu durumda alkollü araba kullanan kişiler zaten birer suçludur bunun üstüne dur ihtarınada uymuyorsan suçunu kat kat katlamış oluyorsun....

Alkolsüz halde kaza yapıp bir çok can alan yada alkozsüz halde dur ihtarına uymayan bir çok insanda suçludur aynı zamanda..Yani hep varsayımlar üstüne konuştuk bu konuyla ilgili...Biri toprağa gidecek diğeri hapse..Böyle bir lafımız var meşhur..Herkes için hayırlısı...

bu gece eve geliyorum saat 10 falan arkamdan bii selektör yapıyor cektim el frenini indim bi baktım bi ekip bana ne deseler begenirsin nereye gidiyorsun alın size yetki yorum bile yapmıcam

Polis dur diyor ise duracaksınız durmazsanız adam bi şekilde yetkisini kullanır.
o aracta terörist de olabilirdi bir yeri ucurmaya gidiyorda olabilirdi.
yakınlarınıza zarar verebilirdi.
polis dur diyorsa duracaksınız sonucta hukuk devleti ve devlet bazı insanları güvenlik için görevlendirmiş ve bizde bunlara uyacağız.
o araçla size yakınlarınıza çarpabilirlerdi.
polis yüzde yüz sütten çıkmış ak kaşık değil ama polisten kaçmakta ne demek.

Baran Tursun’un elinde görülen ihale dosyasının çarpma anında bagajdan fırlayarak ön tarafa geldiği belirtiliyor. Polise göre, kaçan cip 7 polis otosu tarafından 7 kilometre takip edildi.

İZMİR Emniyet Müdürlüğü, Bornova İlçesi’nde cumartesi gecesi ’Dur’ ihtarına uymadığı gerekçesiyle başından vurularak ağır yaralanan ve yaşam destek ünitesine bağlı yaşatılan Baran Tursun’un (20), kan örneği incelemesi sonucu olay sırasında 1.48 promil alkollü olduğunun belirlendiğini açıkladı. Tursun’un olayın hemen ardından objektiflere yansıyan ve tartışma yaratan elindeki ihale dosyasının ise cipin, ağaç ve elektrik direğine çarpmasının ardından bagajdan fırlayarak ön tarafa geldiği belirtildi. Söz konusu cipin, 7 polis otosu tarafından yaklaşık 7 kilometre takip edildiği, Tursun’un yanındaki arkadaşlarının verdiği, "Polis otosu görmedik, uyarı olmadı" açıklamasının yanlış ve kasıtlı olduğu öne sürüldü. Olay sırasında araçta bulunan Emre Ökçelik ve Atilla Doğan’ın da, basın mensuplarına, karanlık nedeniyle ekip otosu olarak görmedikleri bir aracın arkadan tek bir selektör yaptığı, siren veya megafonla herhangi bir uyarıda bulunulmadığı yönündeki açıklamalarının, savcılıkta verdikleri ifadelerle çeliştiği anlaşıldı. İki gencin, Karşıyaka Cumhuriyet Savcısı Mehmet Süslü’ye, polisi fark ettiklerini, ancak ehliyetsiz araç kullanırken yakalanmak istemeyen Baran Tursun’un polisten kaçmaya çalıştığı yönünde ifade verdiği öğrenildi. İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen iki müfettiş, kentte incelemelerine başladı. Baran Tursun’un ağır koma durumunda bir değişik olmadığı, gelişme de göstermediği bildirildi.

benim gözümde alkolü araç kullanan kişi
elinde silahla caddede veya sokakta gözünü kestirdiği birini her an öldürebilecek birisidir (kaldırımdaki masum birini ezip öldürebilirdi).

ama keşke ölmeseymiş allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

öbür taraftan polis için zor adam 5 dk önce görevli bir polis memuru iken 5 dk sonra katil olabiliyor oda böyle olsun istememiştir.

her iki tarafında işi zor ALLAh kolaylık versin

Geri