Arkadaşlar merhaba dün eve geldim pencereden arabaya bakıyordum bir baktım konsoldaki ışıklar yanıyor,aracı park edeli yarım saat olmuştur.Bekledim kendiliğinden söndü.Durduk yere neden böyle bir şey yapmış olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olamaz bende ondan şüphelendim anlık oldu etrafda kimse yoktu enteresan geldi durduk yere olması 023hmMeRt link' Alıntı:Siz aracı park ettikten ve konsol ışıkları söndükten sonra birisi gelip bagaj açma tuşuna basmış olabilir. :
Araç kilitliyken bagaj açma tuşuna dokunduğunuz zaman konsol ışıkları yanıp, belli bir süre kapanmıyor.
attalos07 link' Alıntı:Olamaz bende ondan şüphelendim anlık oldu etrafda kimse yoktu enteresan geldi durduk yere olması 023hm
Onu kendi karakteristik özelliğiyle baş başa bırakıyorum takılsın kafasına göre .Sonrada ya davulcuya ya zurnacıya meselesine dönüşmez inşallahulas79 link' Alıntı:ben hep diyorum bizim araçların kendi kişilikleri var her konuda kafalarına göre takılıyorlar (tüketim konusunda olduğu gibi )