Durduğu yerde konsol ışık yaktı

attalos07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba dün eve geldim pencereden arabaya bakıyordum bir baktım konsoldaki ışıklar yanıyor,aracı park edeli yarım saat olmuştur.Bekledim kendiliğinden söndü.Durduk yere neden böyle bir şey yapmış olabilir.

Ynt: Durduğu yerde konsol ışık yaktı

bende araaçtan inip kilitlediğimde önkonsol ışıklarının yandığını ara sıra görüyorum. hiç umursamamıştım. bi süre sonra sönüyor nasılsa

Siz aracı park ettikten ve konsol ışıkları söndükten sonra birisi gelip bagaj açma tuşuna basmış olabilir.  ::)
Araç kilitliyken bagaj açma tuşuna dokunduğunuz zaman konsol ışıkları yanıp, belli bir süre kapanmıyor.  :)

teyp kısımını yandığını gördüm birkaç sefer. bende umursamadım.

MeRt link' Alıntı:
Siz aracı park ettikten ve konsol ışıkları söndükten sonra birisi gelip bagaj açma tuşuna basmış olabilir.  ::)
Araç kilitliyken bagaj açma tuşuna dokunduğunuz zaman konsol ışıkları yanıp, belli bir süre kapanmıyor.  :)
Olamaz bende ondan şüphelendim anlık oldu etrafda kimse yoktu enteresan geldi durduk yere olması 023hm

ben hep diyorum bizim araçların kendi kişilikleri var her konuda kafalarına göre takılıyorlar (tüketim konusunda olduğu gibi :) )

attalos07 link' Alıntı:
Olamaz bende ondan şüphelendim anlık oldu etrafda kimse yoktu enteresan geldi durduk yere olması 023hm

::)

İlginç bir durum, açıkçası başka fikir yürütemedim.  002tuhaff

Benimkinden de arada şıkırt die ses geliyor araçlar bazen azıtıp garip tepkiler veriyo  011zaa
Dün arkada fotoğraf makinem var onu alıcam gece 1 saat eve döndük araba kapıda duruyordu anahtara bastım farlar yandı arka kapıyı çekiyorum açılmıyor çekiyorum açıkmıyor  dedim kumanda bozuldu sertce bi çektim cart  005hihih kapı donmuş 005hihih donup çözecek Plaka düşecek die korkuyorum

Eee bu kadar elektronik aksam bir araya gelirse bunları olması doğal bu bizim araçlara özgü değil diğer markalarda da bunlar olabilir bende de geçen gün vites altı led ışık kapıyı her açtığımda yanıyor ama geçen gün kapıyı açtım yanmadı sonra kapıyı kapatıp açtım açıldı kendimce dedim ki araba üşümüştür ondan yapmıştır dedim  032questn 032questn 032questn

ulas79 link' Alıntı:
ben hep diyorum bizim araçların kendi kişilikleri var her konuda kafalarına göre takılıyorlar (tüketim konusunda olduğu gibi :) )
Onu kendi karakteristik özelliğiyle baş başa bırakıyorum takılsın kafasına göre :).Sonrada ya davulcuya ya zurnacıya meselesine dönüşmez inşallah:)

Geri