Durduğu yerde konsol ışık yaktı

Ynt: Durduğu yerde konsol ışık yaktı

attalos07 link' Alıntı:
Onu kendi karakteristik özelliğiyle baş başa bırakıyorum takılsın kafasına göre :).Sonrada ya davulcuya ya zurnacıya meselesine dönüşmez inşallah:)
valla bizimki davulcuya zurnacıya varmıyor direkt benzin pompacısına varıyor :D

O ışıkların araç kitlendikten sonra ne kadar yanacağına dair ayar ver. Araç ayarlarında yanılmıyorsam araç aydınlatma ayarlarında.

ulas79 link' Alıntı:
valla bizimki davulcuya zurnacıya varmıyor direkt benzin pompacısına varıyor :D
benimki sağolsun o konuda çok alçak gönüllü verirsen yer vermezsen arada bir ister:)

aracı park ettikten sonra bagajdan bişeyler alıp kilitlediyseniz yanar konsol ışıkları

thehunturk link' Alıntı:
aracı park ettikten sonra bagajdan bişeyler alıp kilitlediyseniz yanar konsol ışıkları
bagajdan aldım fakat yarım saat sonra yanması enteresan

attalos07 link' Alıntı:
bagajdan aldım fakat yarım saat sonra yanması enteresan

Soğuktan aklı başına geç gelmiş olabilir. (Yarım saat sonra: Lan?! Biri beni mi kurcaladı?)  ((:

GNSpower link' Alıntı:
Soğuktan aklı başına geç gelmiş olabilir. (Yarım saat sonra: Lan?! Biri beni mi kurcaladı?)  ((:
hatrılıyorum yarım saat önce sahibim bagajımı açmıştı dur la ben şu ışıkları yakayimde ayıp olmasın dedi muhtemelen :D

attalos07 link' Alıntı:
hatrılıyorum yarım saat önce sahibim bagajımı açmıştı dur la ben şu ışıkları yakayimde ayıp olmasın dedi muhtemelen :D

Arabayı belli bir saatten sonra ellememek lazım. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Arabayı belli bir saatten sonra ellememek lazım. ((:
Bu konuda hemfikirim artık elleşmek yok

Bende de şöyle bir durum var. Arabayı kitleyip bir süre sonra anahtarla yanına yaklaşırsam bilgisayar çalışıyor ve el freni lambası yanıyor. Acaba gizli keyless var da bizim mi haberimiz yok :)

Geri