Düşük devirde silkeleme

Astra h 2010

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Tekrar merhaba,

Aracım 2010 h.aracımda zavoli lpg kiti mevcut.2 aydır ozellikle düşük devirde gazı kökleyince araç bi silkeleme yapıyo.lpg yi bilgisayara bağladık fakat enjektörde ve ayarında herhangi bi sorun yok.yardımlarınız için şimdiden sağolun.

LPG sistemine iyi bir şekilde baktırmanız gerekiyor. Garip bir durum ortaya çıkacağını sanmıyorum. Benzinde benzer bir durum olmadığını yazmışsınız suçlu lpg gibi görünüyor.

Aynı sorun benim astra j dede vardı hızlanırken veya düşük devirde gaza basınca silkeleme yapıyodu tüpü takan bayiyle görüştüm 3 kere gaz ayarı yaptılar sorunum düzelmedi daha sonra enson gittiğimde usta motorun arka taraflarından geçen bir tüp hortumu vardı onu değiştirdi sorunum gitti şuanda sıkıntı kalmadı sizde hortumları kontrol ettirin bence.

Aynı sorun benim astra j dede vardı hızlanırken veya düşük devirde gaza basınca silkeleme yapıyodu tüpü takan bayiyle görüştüm 3 kere gaz ayarı yaptılar sorunum düzelmedi daha sonra enson gittiğimde usta motorun arka taraflarından geçen bir tüp hortumu vardı onu değiştirdi sorunum gitti şuanda sıkıntı kalmadı sizde hortumları kontrol ettirin bence.
cevabin icin tesekkur ederim.bende gecen hafta bi gazciya goturdum.enjektorleri temizledi biraz iyilesme var fakat sorun devam ediyo.sen hangi gazciya goturdun.izmirdemi ikamet ediyosun.

Geri