dyno test sonucu nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 24murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özür diliyorum kafa bir milyon :) İşyeri bu aralar aşırı yoğun. Hocam tramer kaydı yoksa ve boya vs konusu önemsizse bence fiyat olarak uygun.
tramer boya vs hicbisey yok isyerinde arkadslar cok pahali falan kafami karistiriyorlar almak uzereyim tmm pahali ama piyasa malum napalim tesekkurler

Hocam piyasada şu an gereksiz bir yükseklik var, araç satmak ayrı bir dert almak ayrı bir dert, temiz araç bulmak ayrı bir dert... 3-5 e bakmayın. Kafanıza yatıyorsa en mantıklısı almak. 2016 yılında sıfır insignia için 97500 fazla demiştim. Şu an aynı araca 120 bin lira istiyorlar... Hemde ikinci eline...

• Beğen
Tepkiler: 24murat
Paketi guzel motoru guzel arac guzel ama model kac? Bizim astralarin on yargisi 1.6 benzinliden kaynaklaniyo. Su araci astra hic uretmeseydi suan dediginiz araci 100 altinda bulamzdiniz. Yok ecotec motor soyledir arizasi bitmez astra skinti arac vs yorumlar yuzunden buhalde suan. Halbuki 2019 yilinda 1.6 uretimden kalkti. bu karari gec bile aldilar. 1.4 t de 1.6 dizel 10 numara araclardir. 1.3 ctdi ye bisey demiyorum aracin kasasi biraz agir oldugu icin motor yetersiz kaliyor. yanlis hatirlamiyorsam 95 bg felandi 1.3 ler.Dizel motorun ozelligi torktur. torkuda 190 felandi. suan 1.4 t de bile 200 tork var. benzinli olmasina karsin.

Ama dizel oylemi canavar 320 nm tork 136 hp yol canavari hiz desen var guc desen var daha ne olacak efsane arac. Arac benzinlinin hpsini, dizelin gucunu tasiyor. hele manuelde az yakmasi muhtesem 3.9 a 4.7 yakit orani var. Param biraz daha ciksaydi tereddut bile etmezdim

• Beğen
Tepkiler: goktasoktay
Ama dizel oylemi canavar 320 nm tork 136 hp yol canavari hiz desen var guc desen var daha ne olacak efsane arac. Arac benzinlinin hpsini, dizelin gucunu tasiyor. hele manuelde az yakmasi muhtesem 3.9 a 4.7 yakit orani var. Param biraz daha ciksaydi tereddut bile etmezdim
2014 @Zafer715 bende alicam insallah

Geri