- Konuyu Başlatan
teşekkür ediyorum yorumlar için kısmetse 23 bin tl ye kadar bi e36 320i alacam tüp + sunroof şart olmak koşulu ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isabetli bir karar sorunsuz ve tatmin edici bir motor ama 2500 cc vergisi Türkiyede ne olur bilmiyorum.mümkünse imkanın varsa 3.23 almanı tavsiye ederim gerçekden bmw ye bindim dersin
isabetli bir karar sorunsuz ve tatmin edici bir motor ama 2500 cc vergisi Türkiyede ne olur bilmiyorum.
bakalım zaten aldığım arabaya bin TL lik PERİYODİK bakım yaptıracam yağ + filtre değişimi 4 teker sök bak içersine felan zaman aşımı malzemelerini felan bin tl eski araba için güzel rakam sonra koy yakıtını wududuudud
bmw de önemli olan ne yaş ne km'dir. coluğun çocuğun elinde ezilmiş bmw alırsan adamın anasını ağlatır.
bmw masraf açar sözü de burdan gelir. mercedes'e göre daha spor bi karakteri olduğu için daha çok ezilir. herkes senin gibi "wududududu" yapasa olacak o dur ben aracımı bir kere bile kesiciye sokmadım.