eğer değiştirilen parça uygun oranda sıkılmaz gevşek bırakılırsa sorun devam eder. bunu hemen her parça için söyleyebiliriz ancak basınç altında çalışan parçalarda garanti gibi bir şey düzgün çalışmaması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okudum orayı ben üstad tamamdır anladım sıkıntı yok Allah a şükür araci bir gün bekletiyoruz yolcu kapısından girip kaputu açıyoruz yağı şırınga ile çekiyoruz sonra değişimi yapıyoruz sağolun bitirince yazicamaynen hocam o tüpün koruma kapağı onu montaj esnasında söküp atmanız lazım. tüpün içinde hava yok . şanzıman sistemin de yer alan pompa vasıtasıyla hava basılıyor içine. bu konunun içinde işlemi nasıl yapacağınızı belirttiğim bir yer var orayı muhakkak okuyun. şayet araçla haşır neşir değilseniz eliniz yatkın değilse tek başınıza yapmamanızı tavsiye ederim.
benim aracım da da soğukken aynı arızayı verdi. siz sorunu basınç tüpünü değiştirerek mi ya da diğer başka değişim ve tamir edilenler mi hallettiniz. Lütfen cevap verirseniz sevinirim. TeşekkürlerOkudum orayı ben üstad tamamdır anladım sıkıntı yok Allah a şükür araci bir gün bekletiyoruz yolcu kapısından girip kaputu açıyoruz yağı şırınga ile çekiyoruz sonra değişimi yapıyoruz sağolun bitirince yazicam
Benim aracta da sizin ki ile aynı model ve aynı arızayı veriyor. Özellikle sabah 3-5 derece soğukluklarda bir süre sonra (3-4 dk) ısınca sizinki gibi normale dönüyor.Selam bende 2008 astra 1.3 easytronic bendeki sorun sabah ilk calismada f hatasi verip viyese gecmiyo 2. 3 dakka calistikhan sonra arac normale donuyo ve calostigi surece hata tekrarlamiyo genelde soguk havalarda yapiyo ama suan siklikla olmaya basladi m20 tup ile alakali olabilir mi pomba calisiyo sesi geliyo ama arac N A1 konumuna gecmiyo
benim aracım da da soğukken aynı arızayı verdi. siz sorunu basınç tüpünü değiştirerek mi ya da diğer başka değişim ve tamir edilenler mi hallettiniz. Lütfen cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürle
Okudum orayı ben üstad tamamdır anladım sıkıntı yok Allah a şükür araci bir gün bekletiyoruz yolcu kapısından girip kaputu açıyoruz yağı şırınga ile çekiyoruz sonra değişimi yapıyoruz sağolun bitirince yazica
merhaba Samet bey tüpü değiştirdiniz miOkudum orayı ben üstad tamamdır anladım sıkıntı yok Allah a şükür araci bir gün bekletiyoruz yolcu kapısından girip kaputu açıyoruz yağı şırınga ile çekiyoruz sonra değişimi yapıyoruz sağolun bitirince yazicam