ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence siz ecotece dönün 3 e tek olmuyor
:) :) :)

bu arada emanetleri beğendiğine sevindim gökhanım :D
mod listene onlarıda ekle :D
güle güle kazasız belasız kullan.....:alkis:

aynen abi begendım,yarın takıcam inş usta musaıtse benım..bende havaleyi çaktım.çok temiz oldu walla abı :)) bıde su farlarına bakıwerde guselse bı fıyat çek bana kargola sora benim angelleri,stopları satalım, böle ugrasır gıderız :)

bende ecotec'ciyim bana göre doch motorlardan daha ii daha modelli yeni model motor ve onlardan çok daha az yakıyor arabam.dochlarla sürekli yarışıyorum ustamın ayaarladığı motor modifiyesiyle hepsini geçtim.10 numarada modifiye yaptım arabamı.fotoları yakında... selamlar.

Bende de var bir tane xev baş belası gsi :)

slm arkadaşlar yaa bu formda bır sorun yazdım sorunu nerden baksanız 50 60 kısı baktı ama soruma bır turlu cevap alamadım:) neyse bır sekılde halletmeye calısyorum yanı bende de var arkadaşlar ecotec hayırmı şermi daha anlamadım..

Eğer xev i kıyaslayacağın motor xe ise tabiiki şer :) ama üzülme çünkü xe ile kıyaslanan opel motorlarının çoğu şer çıkar :)

bende ecotec'ciyim bana göre doch motorlardan daha ii daha modelli yeni model motor ve onlardan çok daha az yakıyor arabam.dochlarla sürekli yarışıyorum ustamın ayaarladığı motor modifiyesiyle hepsini geçtim.10 numarada modifiye yaptım arabamı.fotoları yakında... selamlar.

Hoş geldin daha detaylı bilgiler bekliyoruz...

Geri