ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaşlar yaa bu formda bır sorun yazdım sorunu nerden baksanız 50 60 kısı baktı ama soruma bır turlu cevap alamadım:) neyse bır sekılde halletmeye calısyorum yanı bende de var arkadaşlar ecotec hayırmı şermi daha anlamadım..

Öncelikle hoş geldin
nedir problem anlatırmısın
bence hayır bu arada...

oo beyler sayfanız hayırlı olsun.
bende bi mantzelciler diye sayfa aççam :))

:)) herkesin bi sayfası olurmu dedık,yaptık olucak :P
bu arada saol recep cümlemize

oo beyler sayfanız hayırlı olsun.
bende bi mantzelciler diye sayfa aççam :))

Eyvallah Receb'im hosgeldin

erhan abi herkez dertli kapatalım bu sayfayı bısımde pıskolojımız bozulmasın :))) tek memnn sen ben galiba bide deniz gibi duruo...

Eğer xev i kıyaslayacağın motor xe ise tabiiki şer :) ama üzülme çünkü xe ile kıyaslanan opel motorlarının çoğu şer çıkar :)

sağ ol yaa içimi rahatlattınız:)

Öncelikle hoş geldin
nedir problem anlatırmısın
bence hayır bu arada...
slm;problem şu araba sabahları ılk calıstıgında 1-2 dk çalısıyor ondan sonra ıste gıtmeye calıs ıstersen oldugun yerde gaz ver araba gaz yemiyor gıbı sankı teklıyor aptallasıyor ama bıraz ısındıktan sonra araba duzelıyor. arabanın bakımları yenı yapıldı her sey degıstı hava fıltresı benzın fıltresı bujıler vs vs, akıs metresını ve butun soketlerını temızlettım ama yıne duzelmedı.

slm;problem şu araba sabahları ılk calıstıgında 1-2 dk çalısıyor ondan sonra ıste gıtmeye calıs ıstersen oldugun yerde gaz ver araba gaz yemiyor gıbı sankı teklıyor aptallasıyor ama bıraz ısındıktan sonra araba duzelıyor. arabanın bakımları yenı yapıldı her sey degıstı hava fıltresı benzın fıltresı bujıler vs vs, akıs metresını ve butun soketlerını temızlettım ama yıne duzelmedı.

benim ustaya bir danışayım
böyle bir şikayetle karşılaştım gibi geçen aylarda bir abimiz yaşadı
araç tüplüydü tüpte gaz yiyor benzinde yemiyordu
usta benzin pompasından kaynaklanıyor dedi
benzin pompasından kaynaklanıyor olabilir belki

Geri