- Konuyu Başlatan
dün gırmedım ortalık canlanmışş ) hoşgeldiniz arkadaşlar..bu arada erhan abi arabayı bıraktım benım ustaya..amörtisçrleri beğendi,bakalım aksama tur atınca bende beğencemmı
Eyvallah gökhan'ım kazasız belasız hayırlısı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün gırmedım ortalık canlanmışş ) hoşgeldiniz arkadaşlar..bu arada erhan abi arabayı bıraktım benım ustaya..amörtisçrleri beğendi,bakalım aksama tur atınca bende beğencemmı
walla zatem böylede geçeceğimizi geçiyoruz varsa c20xe yada bizi daha aşşağıda gören cumartesi günü gece 8 sabah 9 hertürlü sıkarız
F18 kısa olduğundan tam tersi olmasın sakın . ben denemeye açığım varsa deneyip görmek en güzeliaracın stoksa c20xe f20 şanzımandan dolayı baya atak olacaktır aracın stok değilse yorum yapamam
levent hoşgeldin kazasız belasız inşallah.
ayrıca umarım bertone turbo alırsın
bildiğim kadarıyla x20xev yi de turboladığımızda c20ye göre daha iyi sonuç alınıyormuş
eyvallah alim müthiş olmuş kazasız belasız kullanman dileği ile her zaman
evyallah "KARDEŞİM" hoş geldinoncelikle camiamiz hayirli olsun Erhan
kim soylerse komik olur abi.. coscast kapak varken karsilastirmak cok yanlis olur
turbo icin kol piston gt25,30,35 v.s ler isteyen olursa parca temininde yardimci olurum.. isteyen varsa p.mlesin